Dinu Maxer a dat-o uitării pe Deea. Prima imagine alături de o bunăciune. Foto

Dinu Maxer a dat-o uitării pe Deea. Prima imagine alături de o bunăciune. Foto
A încercat cât a putut de mult să-și țină familia, dar nu s-a mai putut. Deși n-a trecut decât puțin timp de când s-a despărțit de Deea, Dinu Maxer nu stă degeaba.

Recent, cântărețul a fost văzut în compania unei superbe tinere, care pare a fi noua sa iubită.

Surse din anturajul lui Dinu Maxer spun că acesta are o relație de câteva săptămâni cu o tânără foarte frumoasă și bine dotată, care seamănă cu fosta lui mare iubire, Nicoleta Luciu.

„Aseară Dinu a fost la un chef și a venit cu noua lui iubită. Au petrecut câteva ore într-un club din București. Ei încearcă să fie cât mai discreți și să pătreze în public o oarecare distanță dar aseară, el când a venit cu ea, la masă, Dinu le-a prezentat-o prietenilor de acolo ca fiind noua lui iubită, de față cu cei apropiați el nu se mai ascunde.

Ea e noua iubită a lui Dinu Maxer

„Se vede că există o chimie între ei”

Ea nu este familiarizată cu lumea mondenă și pentru asta ei își doresc discreție momentan. Este cu mult mai tânără decât el. El a dansat toată noaptea cu prietenii în club, dar ea a preferat să stea la masă și să îl privească. Din câte am înțeles ei doi se văd deja de câteva săptămâni și se vede că există o chimie între ei doi.

Noua iubită a lui Dinu seamănă mult cu Nicoleta Luciu. Are părul brunet și lung, are un bust generos și este înaltă. Copia perfectă a Nicoletei”, au declarat apropiații pentru Click.

Ea e noua iubită a lui Dinu Maxer

Dinu, susținut de mama sa în divorț

Cu ceva timp în urmă, Dinu Maxer a spus că mama sa l-a susținut de când a aflat că divorțează. Mai mult, cea care i-a dat viață crede că divorțul l-ar putea face pe artist să renască. „Nu se uită, nu. După ani de zile cu Nicoleta Luciu, că se amintește, acum Google în loc să-mi arate numai de divorțul nostru mai aruncă și câte un articol cu Nicoleta, sunt convins că nu o să se uite nici acest lucru.

Nu regret nimic din ceea ce s-a întâmplat. Dacă m-aș întoarce în timp și ar zice Dumnezeu: „Uite, peste 18 ani te desparți”, aș face la fel. Fiindcă tot ce s-a întâmplat a fost atât de frumos, poate inclusiv lecția pe care mi-am învățat-o în ultimul timp. Mama mea mi-a spus: „De unde știi tu că aceste lucruri nu sunt, de fapt, pentru tine făcute, că să renaști?”, e mai spus Dinu Maxer.

Recomandarile noastre