Dinu Maxer, după divorțul de Deea: „Dacă va trebui să mă întorc la medicină, înseamnă că mi-am ratat viața”

Dinu Maxer, după divorțul de Deea: „Dacă va trebui să mă întorc la medicină, înseamnă că mi-am ratat viața”
Pentru a evita orice speculații cu privire la divorț, Dinu Maxer a acceptat invitația lui Cristi Brancu și a lămurit toată situația.

Divorțul lui Dinu Maxer de Deea a șocat întreaga țară, dar cei doi aveau probleme de ceva vreme, însă nimeni nu a știut ce se întâmplă în casa lor.

Cunoscutul cântăreț a menționat că divorțul nu a venit pentru că nu au mai avut sentimente unul pentru celălalt sau pentru că Deea și-ar fi găsit pe cineva, așa cum a început să se vorbească pe la colțuri. Doar că Deea evolua de la o zi la alta, în timp ce el nu simțea acest lucru.

„Vreau să confirm cele spuse de Dinu”

După aceste declarații, fosta soție a reacționat imediat și a fost de acordul cu tot ceea ce a relatat artistul. Au luptat până în ultima clipă ca să nu se ajungă la despărțire dar, din nefericire, nu s-a mai putut și au ales să fie fericiți separat, dacă împreună nu a mai fost posibil.

„Vreau să confirm cele spuse de Dinu și să îi mulțumesc pentru sinceritate și transparență”, a spus Deea Maxer, într-o emisiune TV, imediat după declarațiile fostului soț.

Dinu nu exclude posibilitatea să fie văzut ieșind din restaurant cu o „frumusețe”

„Până în momentul divorțului nimeni, nici o ea pentru mine, sau el pentru Deea, nu au intervenit, astfel încât să ne despartă, nu a existat o a treia persoană. Eu nu am o prietenă, ea nu are prieten. Suntem amândoi singuri. (…)

Dacă eu astă seară ies în club și mă duc să mă distrez și cineva îmi aduce o frumusețe lângă mine și eu apar cu ea poimâine la un restaurant, asta nu înseamnă că femeia respectivă este cea care a despărțit cuplul Maxer”, a mărturisit Dinu Maxer, într-o emisiune de la Prima TV.

Băiatul a vrut să rămână la Dinu

Cei doi ar fi semnat actele de divorț, de comun acord, pe 28 martie și au rămas prieteni. De altfel, Deea, care a plecat de acasă acum o lună, și-a achiziționat un apartament în același bloc în care cei doi au locuit împreună și astfel copiii nu vor avea cum să sufere.

Andreas, fiul lor, a decis să rămână la tată, iar micuța va locui de acum încolo cu mama, dar cei doi părinți au custodie comună. Artiștii au fost vizitați de Autoritatea Tutelară care a analizat ce se întâmplă cu cei mici și n-au existat nici un fel de probleme.

„Aseară m-a chemat la ea acasă și am mâncat împreună, toți patru”

„Noi avem tutelă comună. Când a venit autoritatea tutelară la noi, ei vroiau să dea copiii la mamă. Dar, când au văzut apartamentele, au zis că putem împărți copiii. Ieri, după ce am semnat actele, am fost împreună la clinică. Aseară m-a chemat la ea acasă și am mâncat împreună, toți patru. Am făcut partajul, am băgat divorțul, ea a cumpărat un apartament pe aceeași scară, în același bloc.

Am gândit totul pentru copii. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița a mers la mama la etajul doi. Noi stăm la cinci. Fetița nu și-a dat seama, a zis că e un joc: casa fetelor, casa băieților. Lui Andreas i-am spus, el a înțeles și a zis: e mai bine că nu vă mai certați. Avem patru săptămâni de când ne-am mutat separat. Ieri a fost doar o simplă semnătură pe un act”, s-a destăinuit Dinu.

„Dacă va trebui să mă întorc la medicină, înseamnă că mi-am ratat viața”

Pe de altă parte, Dinu a spus că vrea să meargă înainte cu muzica, își reface studioul și abia așteaptă reunirea trupei AXXA. „Noi vom fi împreună toată viața, căci ne leagă cei doi copii. Nu există adversitate între noi, suntem părinții acelorași copii, vom fi mereu împreună. Dacă va trebui să mă întorc la medicină, înseamnă că mi-am ratat viața. Vreau să fac în continuare muzică”, a declarat artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre