Discuții în Paradisul Iubirii. Ce se întâmplă cu Jennifer Lopez și Ben Affleck

Discuții în Paradisul Iubirii. Ce se întâmplă cu Jennifer Lopez și Ben Affleck
Povestea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck ar putea fi scenariul unui film de succes. După ce au fost mult timp despărțiți, cei doi s-au regăsit.

Au trăit o iubire cum rar există, dar s-au despărțit într-un mod dureros. După 18 ani, Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt din nou împreună.

Discuții în Paradisul Iubirii. Ce se întâmplă cu Jennifer Lopez și Ben Affleck

Potrivit OK Magazine SUA, Ben Affleck e prins în mrejele iubirii și pare că nu vrea să o mai piardă niciodată pe frumoasa Jennifer Lopez. Cei doi s-au împăcat după o despărțire de 18 ani și sunt pur și simplu în extaz. În momentul în care a luat hotârărea să pună punct relației, Jennifer Lopez a avut un motiv bine întemeiat. Unii au spus că a fost înșelată, alții că Ben Affleck nu a fost de acord cu contractul prenupțial.

Dar iată că viața a luat o întorsătură cu totul neașteptată și li s-a mai dat o șansă. Sursele spun că Ben s-a integrat perfect în familia vedetei. În plus, are o relație extrem de frumoasă și cu copiii acesteia. Sigur, Ben nu a renunțat nici la cei trei copii pe care îi are cu actrița Jennifer Garner cu care se poartă exemplar. De când sunt din nou împreună, Jennifer e extrem de fericită și pare că toată lumea e a ei.

Ce surpriză pregătește Ben

Se pare că cei doi s-ar fi reîntâlnit după ce Jennifer a rupt logodna cu sportivul Alex Rodriguez. În acest moment sunt discuții în Paradisul Iubirii pentru ce va urma în viitor, cum va evolua relația lor. Potrivit OK Magazine SUA, care a citat un apropiat al cuplului, nu se mai pune problema dacă Jennifer și Ben se căsătoresc, ci doar când va fi acel moment.

Iar marele eveniment se crede că va fi până la sfârșitul anului. De altfel, tot un apropiat al celor doi a declarat pentru revista Closer că Ben ar pune la cale o surpriză imensă pe 24 iulie, atunci când Jennifer împlinește 52 de ani.

Sursă foto: tv8.md, evz.ro

 

 

Recomandarile noastre