Acordul prevede că orice proprietate cumpărată fie de Dre, fie de Young va fi păstrată separat pe fondul unui divorț, și nu va face obiectul unei împărțiri, scrie TMZ. Deși documentul o poate împiedica pe soția sa rămână cu casa în care locuiește, totuși, acest lucru îi permite să primească un anume sprijin.

Dr. Dre, în vârstă de 55 de ani, a depus în instanța care îi judecă divorțul un acord prenupțial prin care afirmă că el și soția sa Nicole Young, în vârstă de 50 de ani, își vor păstra toate proprietățile. Actul datează din 2016. În ciuda vechimii lui, judecătorul va fi cel care va stabili dacă actul prenupțial este valabil și executoriu.

Young a susținut că Dre (numele real: Andre Young) ar fi rupt acordul la scurt timp după ce s-au căsătorit. Acordul prenupțial pare să afirme că poate fi revocat sau modificat doar în scris, iar Dre susține că nu s-a făcut niciodată un astfel de pas, deci actul este în continuare perfect valabil.

Nicole vrea să le aducă pe amante în fața judecătorului

Superproducătorul de rap, în vârstă de 55 de ani, s-a căsătorit cu Nicole Young (născută Plotzker) în 1996. Aceasta mai fusese căsătorită cu jucătorul NBA Sedale Threatt. Ea a solicitat divorțul pe motiv de diferențe ireconciliabile în iunie.

Prin avocatul său, femeia de 50 de ani a solicitat sume uimitoare de la Dre în timpul procedurilor de divorț, inclusiv 5 milioane de dolari pentru onorariile avocatului ei și 1,5 milioane de dolari pentru cheltuieli accidentale, inclusiv pentru securitate. În octombrie, judecătorul a respins cererea de cheltuieli de securitate și a refuzat să grăbească cele 5 milioane de dolari pentru taxe legale. Young a solicitat o alocație de întreținere de 2 milioane de dolari pe lună de la fostul ei soț.

Cu toate acestea, avocatul lui Dre, Laura Wasser, susține că rapperul și-a acoperit toate cheltuielile de la separarea lor. Se pare că el plătește pentru casa lor din Malibu, în care locuiește în prezent Young, precum și pentru securitate. Când femeia are nevoie de bani, un curier livrează numerar, conform cererii. O declarație depusă de Dre de la expertul său contabil public susține că fosta sa soție cheltuie 293.306 dolari pe lună, sugerând că ar fi putut umfla cererea ei dincolo de nevoile ei și cu ce este obișnuită.

În noiembrie, TMZ a scris că Young a depus documente prin care cerea ca Dre să fie obligat să depună mărturie în persoană, mai degrabă decât opțiunea preferată de a depune mărturie de la distanță prin chat video.

Ea susține că a încălcat recomandările de siguranță legate de pandemia cauzată de coronavirus în viața sa personală, iar mărturia la distanță ar putea permite avocaților săi să-l antreneze. Nicole  Young încearcă, de asemenea, să le citeze și pe presupusele amante ale fostului ei soț în procesul lor. Ea și Dre au doi copii, un fiu, Truice de 23 de ani și o fiică de 19 ani, Truly.

Sursa foto: Instagram

Cum arăta o cafenea în Roma Antică. Abia acum au găsit-o

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp