Divorț cu scântei. Gabi Bădălău răspunde Claudiei Pătrășcanu. Pentru cine vrea copiii

Divorț cu scântei. Gabi Bădălău răspunde Claudiei Pătrășcanu. Pentru cine vrea copiii
Nu se înțeleg deloc, de un an de când au divorțat, cu privire la custodia copiilor. Claudia Pătrășcanu a cerut public ajutorul, în acest weekend, strigând că este „abuzată emoțional” de fostul soț, fiu de senator, și de familia lui pentru a le ceda copiii. Gabi Bădălău a reacționat la televizor.

Nu este prima oară când cântăreața face publice detalii din relația ei cu fostul soț, despre divorț și lupta pentru costodia copiilor, ea motivând prin faptul că puterea și influența familiei senatorului Niculae Bădălău (PSD) este folosită pentru a o îndepărta de proprii copii. Un fragment din ultimul ei mesaj de disperare ea îl acuză atât pe soț, cât și pe membrii familiei lui, că vor să-i ia cei doi copii pe care ea îi crește acum în casa mamei sale din Agigea, unde s-a mutat.

„Sunt acea mamă disperată care se judecă într-o instanță pentru copiii ei, care are încredere în justiția noastră și care speră să facă dreptate, ca acești copii să crească lângă mama lor așa cum e dat de Dumnezeu. Toți cei care mă cunoașteți în toți acești ani, ca om public, mamă, care vedeti mesajul meu cu disperare, am nevoie de oameni cu suflet să pot scapă de acești oameni care spun peste tot că mă vor în pământ! Nu pot pune, încă, acele mesaje pe care soțul și sora lui mi le trimit și mă abuzează emoțional, dovezi grave pe care le am din timpul căsniciei, și nu numai, si din tot ce trăiesc acum, gândindu-mă doar la copii”, a scris artista pe contul ei de Facebook.

Reacția lui Gabi Bădălău nu a întârziat să vină. El și-a spus versiunea la un post de televiziune, Antena Stars.

”Sper să scap cât mai repede de divorțul asta, nu o recunosc. Îi recomand să meargă la un control pshiplogic, psihiatric.”, a spus Gabi Bădălau despre mama copiilor săi!

Aceasta o acuză pe fosta lui soție că încearcă să obțină foloase materiale din tot acest scandal din care nu mai poate să iasă, iar aceasta spune că femeia îl amenință ca are dovezi din mariajul cu el, motiv pentru care chiar o roagă să iasă cu ele și să le arate tuturor.

”Ea urmărește alte lucruri și nu binele copiilor. E o chestie premeditată. Ea se gândește doar la bani, încearcă să obțină totul prin șantaj.”, a mai spus Gabi Bădălau la Antena Stars.

Niciun moment, tatăl copiilor nu a spus că vrea să ia el copiii să-i crească, să petreacă timpul liber cu ei, să-i ducă în vila aceea a lui, pe care am văzut-o cu toții doar când l-au furat hoții sau când a vizitat-o Daniela Crudu. În intervenția lui a tot vorbit despre faptul că mama copiilor îi acuză părinții că vor să-i ia pe micuți. Cu siguranță că a spus adevărul deoarece cei doi copilași au crescut mai mult în casa senatorului Niculae Bădălău, și în timpul căsniciei fiului cu Claudia, și după, când copiii erau în programul de vizită paternă. Acest lucru l-a povestit chiar și liderul PSD într-o emisiune televizată.

Daniela Crudu se apropie de PSD? Deocamdată a intrat în vila fiului lui Bădălau