Divorț secretizat cu „bandă neagră” în cazul Bălan – Burcea. Care e scopul Andreei

Divorț secretizat cu „bandă neagră” în cazul Bălan – Burcea. Care e scopul Andreei
După două nunți și doi copii superbi, Andreea Bălan divorțează de actorul George Burcea, cu care a împărățit niște ani din viață. Acum vrea pensie alimentară pentru creșterea micuțelor, dar și să tranșeze diverse aspecte, însă în mare secret.

La cererea cântăreței, care are calitatea de reclamant, procesul de divorț dintre ea și actorul George Burcea (pârât alături de Direcția de Asistență Socială Voluntari din cadrul Primăriei Voluntari), care a început la Judecătoria Buftea pe 1 octombrie, este trecut „la secret”. În cazul lor ședințele de judecată nu sunt publice, dosarul nu este listat pe portalul instanțelor din România și, când se comunică termenele fizic, numele celor doi e acoperit cu bandă neagră.

După cum arată surse apropiate celor doi, cântăreața e hotărâtă să obțină custodia copiilor. Acum Andreea Bălan și George Burcea sunt pregătiți să meargă în fața instanței pentru a finaliza divorțul. Surse din anturajul Andreei Bălan spun că artista este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile așa cum stau și să demonstreze că George Burcea nu este potrivit pentru a avea grijă de un copil.

„Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.

Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit. Mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă. Mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât”, a declarat o sursă apropiată fostului cuplu pentru WOWbiz.ro.

Aceeași sursă a Andreei spune că după ce a fost prezent la emisiunea „Ferma” (foto), difuzată la Pro TV, lui George Burcea i s-au mărit veniturile, motiv pentru care cuantumul pensiei alimentare va crește și el. ”Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit. Mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă.

Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă. Mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât.”, mai spune aceasta.

Două nunți și un divorț

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit de două ori. Prima dată în America, pe o plajă din Malibu, a doua oară în România. ”Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile. Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce. Pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor”, au declarat surse apropiate artistei.

Pe de altă parte, atât Andreea, cât și George par să își fi găsit perechile în timpul divorțului. Andreea se vede cu Tiberiu Argint, iar actorul s-a îndrăgostit de colega lui din emisiunea „Ferma”, Viviana Sposub.

Sursa foto: Instagram

În procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a ajuns la dezvăluiri grave: droguri, martori mincinoși, influența socrului PSD-ist

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp