S-au epilat și s-au pensat – doar aceste proceduri, știe orice femeie, nu sunt deloc nedureroase și doar bărbații curajoși se încumetă. Concurenții  și-au pus peruci, chelii și bărbi false, lentile de contact și unghii ca să intre în pielea personajelor din cea de-a doua ediţie a transformărilor.

Ajunşi deja la al 15-lea sezon al show-ului, jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan credeau că le-au văzut pe toate, dar se pare că s-au înşelat. În cea de-a doua gală a transforming show-ului, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, pe Antena 1,  pe scenă vor urca… doi preşedinţi cu greutate. „E normal ca la Te cunosc de undeva! să avem surprize şi premiere!”, îi va mărturisi Alina lui Cosmin, care este deja pregătit cu un salut protocolar pentru Vladimir Putin şi Barack Obama.

Care e marele secret al show-ului

„Secretul e să joci personaje care nu există!”, va mărturisi Andrei Ştefănescu, în vreme ce Liviu Vârciu va completa: „Cum ar fi să zică cineva ceva despre noi în gala asta?!”.

Încă de la repetiţii, profesorii de canto şi de actorie s-au arătat rezervaţi: „Abia aştept să văd momentul ăsta, e greu tare! Au mult de studiat!”, a declarat Cristi Iacob, iar Andreea Bălan a completat din platoul emisiunii: „N-am crezut în viaţa mea că o să văd la Te cunosc de undeva! doi preşedinţi care să cânte împreună! Mai ales pe acei preşedinţi, deci sezonul 15 vine cu mari, mari surprize!”.


5 diamante albastre, unice în lume, descoperite la o mina din Africa de Sud

Cât tupeu! Margherita îl invocă pe Tudorel Butoi în problema ei cu Poliția


În ediția de sâmbăta aceasta, Tavi Clonda îl va imita pe Adam Lambert, în vreme ce Monica Anghel şi Marcel Pavel vor cânta muzică lăutărească precum Cornelia Catanga şi Romica Puceanu, acompaniaţi de taraful Silvian Voicu. Adda o va imita pe Baccky G, Toto va face un travesti de zile mari – Patricia Kaas, iar Adriana Trandafir şi Romică Ţociu îi vor aduce pe scena Te cunosc de undeva! pe Andra şi Tiger 1.

Nici cu Cătălina Grama -Jojo ruleta nu a fost mai blândă, actriţa primind provocarea de a-l imita pe Smiley, iar AMI va încerca să impresioneze juriul cu o piesă a lui Killa Fonic. Momentele coregrafice ale show-ului vor fi realizate de Furnix Team, baletul emisiunii, condus de Furnica.

Care va fi cea mai bună transformare a acestei gale, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, în cea de-a doua ediție a transforming show-ului Te cunosc de undeva!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp