Contul obligatoriu pe care cei pasionați de modă ar trebui să îl urmărească este VSR (@vintagestockreserve), o pagină de modă care încurajează oamenii să participe la designul reciclat, DIY, prin intermediul unor videoclipuri cu instrucțiuni ușoare. 

Lucruri în comun: pasiunea pentru modă

Pagina plină de creativitate este condusă de Tommy Groenendijk, în vârstă de 21 de ani, și de Jordan Deery, în vârstă de 22 de ani, doi prieteni în Land O ’Lakes, Florida. S-au întâlnit ca absolvenți de liceu în 2015 și au avut în comun pasiunea pentru îmbrăcăminte de epocă și second-hand

@vintagestockreserve

Day 3🕷 Spiderweb Sweatpants🕸 #halloweenathome #artober #diy

♬ Holy – Justin Bieber

„Înainte să întâlnesc Iordania, nu mă gândisem niciodată cu adevărat la economisire și la toate beneficiile sale. Odată ce începi să găsești ce îți place la magazinul de second-hand, se transformă rapid într-o dependență în continuă creștere. Este ca și cum ai purta obiecte de colecție arhivate, fiecare piesă are istorie în spatele ei”, spune Groenendijk. 

Cei doi încurajează oamenii să recicleze materialele

După ce s-au alăturat platformei TikTok în octombrie anul trecut, Groenendijk și Deery au început să experimenteze cu videoclipuri de modă, mergând la diferite magazine second-hand. Apoi au văzut potențialul de a-și duce pagina mai departe, încurajând oamenii să ridice piesele pe care le au deja în garderobă și să le arate cum să o facă (știau deja să coasă și sunt destul de pricepuți la asta). Cei doi o văd, de asemenea, ca pe o oportunitate de a arăta cum îmbrăcămintea la mâna a doua poate fi o alternativă dorită – și mai durabilă – la cumpărături la magazinele de modă rapidă. 

@vintagestockreserve

You changed our lives & we hope to have inspired atleast one of you! Follow your dreams♻️💚 #sustainablefashion

♬ I Lived – ✩

Unele dintre videoclipurile lor discută despre impactul asupra mediului al deșeurilor de îmbrăcăminte și despre modul în care producția de fibre sintetice face ravagii în special pe planetă, dar, în cea mai mare parte, răspândesc cuvântul bun creând piese unice, de dorit.

În mod clar, există o „poftă de mâncare” în rândul generației Z pentru conținut de stil ecologic. Pagina lor a adunat acum 1,7 milioane de adepți, cărora le place să vadă cum cei doi iau piese vechi și le dau o nouă viață. Groenendijk și Deery vând, de asemenea, unele dintre piesele lor TikTok pe site-ul lor web.

Sosul ideal pentru iarnă. Se prepară fără oțet, zahăr, sterilizare

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri