Doliu în formația Spice Girls! A murit subit, la 54 de ani

Doliu în formația Spice Girls! A murit subit, la 54 de ani
Geri Horner e devastată. Moartea aceasta s-a întâmplat subit, fără niciun semn care să anticipeze tragedia.

Fratele lui Geri Horner (fostă Halliwell) din Spice Girls, Max Halliwell, în vârstă de 54 de ani, a murit la terapie intensivă. El s-a prăbușit, brusc, în casă, cu câteva ore înainte.

Ginger Spice se afla în Orientul Mijlociu, alături de soțul ei, Christian, care se pregătea pentru Marele Premiu al Qatarului la Formula 1, de weekendul trecut, când au apărut îngrijorări cu privire la sănătatea lui Max. Nu a mai avut liniște de atunci. Apoi, la scurt timp după ec a aflat că fratele ei a fost dus, inconștient, la spital, a aflat că acesta a murit.

Geri este devastată de moartea fratelui

O sursă apropiată cântăreței a explicat: „Aceasta este cea mai îngrozitoare, devastatoare și sfâșietoare veste și Geri este complet zdrobită de ea. A fost o perioadă teribil de traumatizantă de când a auzit că Max a fost dus la spital și s-a întâmplat cel mai rău rezultat din câte se puteau. Ea l-a iubit foarte mult”.

Prietenii i-au descris pe Max și Geri ca fiind „incredibil de apropiați”. Ginger Spice Geri a apelat la fratele mai mare Max când a părăsit brusc trupa Spice Girls, aflată, atunci, în apogeul faimei lor din anii 90. Au plecat împreună la Paris pentru a scăpa de lumina reflectoarelor.

Max a fost găsit căzut în casă

Poliția a spus că Max, care lucra pentru o firmă de tehnologie ecologică, a fost dus la Spitalul General Watford după ce a fost găsit, căzut, la el acasă. Poliția a fost chemată la ora 9.40, miercuri, 17 noiembrie. „Ofițerii, împreună cu Serviciul de Ambulanță din Estul Angliei, au participat la fața locului. Bărbatul a fost găsit și dus la spital pentru îngrijiri, unde, din păcate, a murit ulterior. Moartea lui este tratată ca nesuspectă și va fi înaintată medicului legist”, a transmis poliția, conform The Sun.

Ce povestea fratele lui Geri despre sora sa, Ginger Spice

Amintim că Max a apărut în 2010 la Piers Morgan’s Life Stories și a vrbit despre sora sa: „Tânăra Geri și-a dorit mereu să fie în centrul atenției. Și îi plăcea foarte mult de tatăl nostru. Poate și din cauza atenției pe care tatăl nostru i-a acordat-o în ceea ce privește potențialul ei. Evident că a văzut ceva devreme, așa că aș numi-o un pic fata lui tata, cu siguranță”. El a mai spus că Geri „a fost absolut devastată, așa cum am fost noi toți” de moartea subită a tatălui lor, Laurence, care a suferit un atac de cord în 1993.

Geri, acum în vârstă de 49 de ani, a crescut în Watford alături de fratele ei, Max, și de sora ei mai mare, Natalie. Mai târziu a povestit cum familia s-a străduit să-i facă un trai bun din copilărie și s-a simțit vinovată că a devenit o „gură de hrănit” suplimentară.

Ea a explicat: „Toată copilăria mea am locuit în aceeași casă din Jubilee Road, Watford, Hertfordshire. Fiecare stradă arăta aproape identică, ca decorul străzii Coronation. Sosirea mea ca al treilea și ultimul copil în cuplul format de Ana Maria și Laurence Francis Halliwell, nu a fost un motiv de mare sărbătoare. Eram considerată doar o altă gură de hrănit. Mă simt vinovată acum, dar de îndată ce am fost suficient de mare pentru a avea astfel de gândiri, mi-am imaginat că am fost cumva schimbată la naștere și plasată într-o familie greșită”.

Sursa foto: Instagram