Doliu în fotbalul românesc. Și-a curmat viața la doar 32 de ani

Doliu în fotbalul românesc. Și-a curmat viața la doar 32 de ani
Lumea fotbalului e în stare de șoc, microbiștii de asemenea, după ce au aflat vestea. Un cunoscut fotbalist în vârstă de 32 de ani a încheiat socotelile cu viața.

Un jucător care a evoluat la Petrolul Ploiești și Fc Argeș s-a sinucis la doar 32 de ani. Acesta s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia.

Este vorba de Roland Stănescu, fost fotbalist la Petrolul Ploieşti și FC Argeș, care, sâmbătă, la scurt timp după ora 15:30, s-a omorât, aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari. Din primele informații, se pare că motivul pentru care fotbalistul a apelat la gestul extrem ar fi niște probleme medicale grave. Fostul fotbalist nu mai juca la nici un club, de trei ani. În 2019 el a încheiat contractul cu Dacia Unirea Brăila.

Cine a fost Roland Stănescu: juca de la 7 ani

Roland Dedius Stănescu a jucat la:  Juventus Bucureşti, FC Argeş, Minerul Motru, CS Ştefăneşti, CS Baloteşti, Petrolul Ploieşti şi Dacia Unirea Brăila.

Roland Stănescu, fostul jucător al echipei noastre în perioada 2016-2017 (20 de meciuri jucate/11 goluri marcate), ne-a părăsit, astăzi, definitiv! Rămas bun, Roli! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”, a transmis, sâmbătă, clubul Petrolul Ploieşti pe pagina socială proprie.

Roland Stănescu juca fotbal d la 7 ani. La școală a fost un elev exemplar. A luat 9.61 la BAC, a terminat ASE-ul, iar în trecut a fost pe lista Universității Craiova

Nu a putut fi resuscitat

IPJ Ilfov a transmis un comunicat de presă. Polițiștii au aflat de tragedie după ce martorii la tragedie au sunat la 112. De asemenea, la fața locului s-au deplasat două echipaje medicale din cadrul SMURD. Acesate nu au reusit să îl resusciteze pe fotbalist.

„Sâmbătă, 2 iulie în jurul orei 15:38, poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuinţe din localitate.

Poliţiştii din Voluntari s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor specifice din competenţă. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei.

S-a relaţionat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la faţa locului pentru efectuarea de activităţi specifice. Cazul urmează să fie preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov pentru efectuarea activităţilor din competenţă”, a transmis IPJ ILFOV, sâmbătă.