Doliu în lumea muzicală mondială. Meat Loaf a fost un titan: „Din inima lui până în sufletele voastre, nu vă opriți niciodată să vă legănați!”

Doliu în lumea muzicală mondială. Meat Loaf a fost un titan: „Din inima lui până în sufletele voastre, nu vă opriți niciodată să vă legănați!”
Cântărețul și actorul american Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani. Trista veste a fost confirmată de agentul său.

Muzicianul este cunoscut în lumea întreagă pentru hit-urile sale „Bat Out of Hell” și „I’d Do Anything for Love”. Dar și pentru videoclipurile sale, realizate cu totul aparte la începutul anilor 80.

Meat Loaf a murit pe 20 ianuarie, acasă, având-o alături pe soția sa, Deborah care l-a vegheat cu toată dragostea.

Meat Loaf a fost un titan: „Din inima lui până în sufletele voastre, nu vă opriți niciodată să vă legănați!”

„Știm cât de mult a însemnat pentru mulți dintre voi și apreciem cu adevărat toată dragostea și sprijinul acordat în timpul acestei perioade de durere în pierderea unui artist atât de inspirator și a unui bărbat frumos”, a spus familia lui Meat Loaf într-un comunicat. „Din inima lui până în sufletele voastre… nu vă opriți niciodată să vă legănați!”, a comunicat familia.

Într-o declarație postată pe pagina lui de Facebook familia a mai scris: „Inimile noastre sunt îndurerate să anunțăm că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară (20 iauarie), cu soția sa Deborah alături. Fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore.

Cariera sa uimitoare s-a întins pe 6 decenii în care a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. Meat Olaf a jucat în peste 65 de filme, inclusiv „Fight Club”, „Focus”, „Rocky Horror Picture Show” și „Wayne’s World”. „Bat Out of Hell” rămâne unul dintre cele mai bine vândute albume din toate timpurile”.

Unul dintre cele mai vândute albume din istoria SUA

Scris și compus de Jim Steinman, într-adevăr albumul de debut al lui Meat Loaf din 1977, „Bat Out of Hell” este unul dintre cele mai vândute albume din istoria SUA, cu peste 14 milioane de unități vândute.

Cântăreţ şi actor, Meat Loaf, pe numele său real Marvin Lee Aday, a avut o carieră de şase decenii şi peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale au fost vândute în lume.

Nu a fost comunicată nicio cauză a morții sale, dar se știa că își anulase orice activitate publică.

 Foto: The Guardian