Eddie Van Halen se lupta cu cancerul la gât

Chitaristul și cofondatorul trupei Van Halen din anii ’80, ducea o luptă împotriva cancerului la gât de mai mult de un deceniu. Legenda rockului Eddie Van Halen murit la Spitalul St. Johns din Santa Monica, California,  soția sa Janie fiindu-i alături în ultimele clipe. Avea 65 de ani.


„Nu-mi vine să cred că trebuie să scriu asta, dar tatăl meu, Edward Lodewijk Van Halen, a pierdut lunga și teribila luptă cu cancerul în această dimineață”, a spus fiul său Wolfgang Van Halen într-o postare pe Tweeter.

Starea i s-a agravat în ultimele 72 de ore

Pe numele lui întreg, Edward Lodewijk se pare că a avut o prăbușire bruscă a stării de sănătate în ultimele 72 de ore. Cancerul de gât i-ar fi ajuns la creier, precum și la alte părți ale corpului. Rockerul a fost într-o continuă plimbare „în și din spital în ultimul an”, scrie DailyMail.

În noiembrie, Eddie a avut probleme intestinale și a fost supus chimioterapiei în ultimele luni. Van Halen a spus că el crede că a suferit de cancer la gât din cauza punerii în gură a unei chitare metalice atunci când era pe scenă, chiar dacă a fost un fumător înrăit.

Exclusiv. Se pricepe Răzvan Simion în bucătărie? Are nișet secrete

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri