Donald Trump și fratele prințesei Diana se jignesc reciproc. ”Îl vedea ca fiind mai rău decât o fisură anală…”

Donald Trump și fratele prințesei Diana se jignesc reciproc. ”Îl vedea ca fiind mai rău decât o fisură anală…”
Fostul președinte al SUA, Donald Trump nu se mai oprește și aruncă cu noroi în prințesa Diana. Cuvintele acestuia sunt greu de reprodus.

Donald Trump le-a atacat grav pe prințesa Diana și regina Elisabeta a II-a. La auzul acestor cuvinte, britanicii o să aibă un șoc.

Donald Trump se află în plină campanie de promovare a cărții sale, „Scrisori către Trump“. Fostul președinte al Americii s-a decis să publice nu mai puțin de 150 de scrisori personale primite de la diferite capete luminate ale lumii, printre care Vladimir Putin, regina Elisabeta și prințesa Diana.

Donald Trump, în vizită la regina Elisabeta

Recent, într-un interviu, Donald Trump și-a dat arama pe față și a afirmat că atât regina Elisabeta, cât și prințesa Diana l-au „pupat în fund“, la un moment dat. „Îi știam pe toți și fiecare dintre ei m-a pupat în fund. Acum doar jumătate dintre ei mai fac asta“, a mărturisit Donald Trump, conform Breitbart News.

Fratele prințesei Diana a luat imediat atitudine

După ce a auzit cât de jignită a fost regretata sa soră, fratele Dianei i-a dat replica pe Twitter. Charles Spencer i-a tăiat macaroana lui Trump, mărturisind că el a fost cel care s-a folosit de relația cu prințesa inimilor, pentru a intra într-o afacere.

„M-a surprins să aud că Donald Trump aparent pretinde că regretata mea soră, Diana, a vrut să-l „pupe în fund”. Singura dată când mi-a vorbit despre el  – era pe când el se folosea de renumele ei pentru a vinde niște proprietăți în New York – îl vedea ca fiind mai rău decât o fisură anală“, a specificat Charles Spencer în mediul online.

Donald Trump aruncă cu noroi în prințesa Diana

Nu este prima ieșire necontrolată a lui Trump

În anul 2018, Donald Trump a mai dat-o odată în bară. El a afirmat atunci că ar fi putut să facă sex cu prințesa Diana, cu o condiție: ca aceasta să fi făcut mai întâi un test HIV. Un an mai târziu, a vorbit și de regina Elisabeta. După o vizită în Marea Britanie, a spus că a avut o „chimie formidabilă“ cu suverana. „Sunt persoane care spun că n-au văzut-o niciodată pe regină distrându-se atât de bine“, s-a destăinuit Trump.

Recomandarile noastre