Donald Trump și Kanye West, cei doi candidați la președinția SUA, au luat cina împreună

Donald Trump și Kanye West, cei doi candidați la președinția SUA, au luat cina împreună
Întâlnirea dintre Donald Trump și Kanye West s-a lăsat cu declarații de ambele părți. Iată ce a ieșit.

După ce s-a întâlnit cu Kanye West, fostul președinte al Americii, Donald Trump a dat câteva declarații controversate.

Donald Trump și Kanye West au luat cina împreună. Iată ce a ieșit din întâlnirea celor doi candidați la președinția SUA

În timp ce Donald Trump și-a anunțat candidatura, Kanye West spun că urmează să facă acest lucru cât de curând. Cei doi au luat cina împreună la proprietatea sa Mar-a-Lago, proprietatea lui Trump, lucru pentru care republicanii l-au criticat grav. Vulcanic din fire așa cum îl știe toată lumea, Trump nu s-a putut opri să nu spună cuvinte grele la adresa posibilului său adversar, pe care l-a descris ca fiin „un om cu probleme grave, care se întâmplă să fie negru”, potrivit rollingstone.com.

Ce sfaturi a primit rapperul de la Trump

E adevărat că rapperul n-a venit singur la dineu, ci l-a adus cu el pe Nick Fuentes, un cunoscut adept al supremației albilor și negaționist al Holocaustului și de aici au început alte discuții. În ceea ce-l privește pe Trump, fostul președinte al SUA a mărturisit că habar nu avea cine e Fuentes înainte de întâlnire.

În cadrul emisiunii Truth Social, Donald Trump a afirmat că i-a dat lui West  și câteva „sfaturi” de care avea mare nevoie. Trump a susținut și că rapperul a fost „decimat în afacerile sale și practic în orice altceva”, dar a recunoscut că acesta „a fost întotdeauna bun cu mine”. Pe de altă parte, Kanye a declarat că Trump, care a fost „tulburat”, și-a ieșit din fire și a țipat la el, susținând că va pierde dacă va candida.

America s-a întors”

Donald Trump și-a anunțat candidatura luna aceasta, punctând că în cei patru ani cât a fost el președinte, America a trăit în pace și a fost respectată. „Revenirea Americii începe chiar acum. Aceasta nu este doar o campanie, este o misiune de salvare a țării. Vom zdrobi forțele tiraniei și vom dezlănțui gloria libertății pentru noi, pentru copiii noștri și pentru generațiile care vor veni. Epoca de aur a Americii ne așteaptă.

Și împreună vom face America puternică din nou! Vom face America bogată din nou! Vom face America tare din nou! Vom face America mândră din nou! Vom face America sigură din nou! Vom face America glorioasă din nou! Și vom face America măreață din nou! Vă mulțumesc foarte mult! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Mulțumesc!”, a spus Trump.

Recomandarile noastre