Jurnalistul Dorin Chioțea, din nou prezentator la matinalul TVR 1

Jurnalistul Dorin Chioțea, din nou prezentator la matinalul TVR 1
Jurnalistul Dorin Chioțea va fi din nou prezentator la matinalul TVR 1. A mai fost la prima oră pe micile ecrane, așa că nu are emoții. Cu o experiență de invidiat în presă, jurnalistul ne va prezenta știrile dimineții cu onestitate și mult umor. Baftă!

Jurnalistul Dorin Chioțea este medic, dar nu a profesat pentru că a fost atras de presă. ”Citeam ziare de sport din clasa a IV-a”, a mărturisit el. Nu se știe care este secretul său, dar este vesel tot timpul.

Jurnalistul Dorin Chioțea, din nou prezentator la matinalul TVR 1

Dorin Chioțea se întoarce în studioul matinalului de la TVR 1, chiar de luni, 1 martie. Este de câțiva ani în echipa matinalilor, dar până acum era reporter pe teren.

Postul public TVR 1 a renunțat la vechea formulă a emisiunii, cu prezentatorii Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău.

Emisiunea de dimineață – Cu capu-n zori – își va păstra denumirea.

TVR și-a schimbat planurile pentru programul de dimineață. Inițial, pentru matinal era în „cărți” Cristi Tabără și un format de știri.

În noua formulă, prezentator al matinalului va fi, de luni, Dorin Chioțea, până acum reporter al emisiunii.

Dorin Chiotea nu va fi singur, ci alături de Andra Soceanu, care prezenta știrile matinalului.

Dorin Chioțea a mai prezentat, în trecut, matinalul de la TVR, din 2017, până în toamna lui 2019, cu Maria Linda (acum, la Antena 3).

Un lucru foarte important: decorul emisiunii nu se va schimba. Nici numele! Rămâne tot „Cu capu-n zori”. Și bucătăreasa Angi Cobuț rămâne în schemă.

S-a schimbat și producătorul: nu mai este Augusta Lazarov. Producător general este Mihaela Căciuleanu, Florența Dăscălescu e producător executiv, iar Horațiu Rusu este șef de producție. Toți sunt angajați ai TVR.

Dorin Chiotea este unul dintre puținii ziariști de reportaj

Dorin Chioțea, din nou prezentator

Noua formulă a matinalului TVR 1 intră pe post începând de luni, 1 martie.

”Am încheiat ieri o călătorie fantastică. Cu puține excepții, zi de zi am căutat să vă arăt oameni bogați în lucrări excelente și locuri interesante.

Am dorit să descopăr mai binele din jurul nostru, pe care nu-l observăm fiind absorbiți puternic de dilemele zilei. Am vrut să explic fără să judec.

În această libertate absolută a cuvântului și a imaginilor care există la TVR am fost însoțit de profesioniști redutabili. De luni, voi cauta să aduc și mai mult dintr-o postura nouă, exersată anterior în alte formate.

Știu că sunt rumori, unii cred că-s senzațional, alții au impresia că aș fi urât și prost. Cert e că întotdeauna publicul are dreptate, chiar dacă ea, dreptatea adică, e spartă în bucăți.

Tot ce pot garanta e onestitatea. Energia vine din noi, pentru că nu-s singur”, scrie jurnalistul.


Suferințele unui jurnalist TVR. Minune de Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor

Exclusiv. Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan cântă în „Arena Starurilor”, noul show de la Antena Stars