Dosar penal pentru un fotbalist legendar al României. Lupu contrazice Poliția

Dosar penal pentru un fotbalist legendar al României. Lupu contrazice Poliția
Dănuț Lupu nu se bucură de o viață liniștită. Celebrul fotbalist a trecut „pe la poarta Iadului, 16 zile la ATI” anul trecut, după ce a contactat COVID, și apoi i-a murit fratele. Sâmbătă seară, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele său.

Dănuț Lupu, în vârstă de 55 de ani, a fost oprit în trafic de poliţişti sâmbătă în zona Bulevardului Liviu Rebreanu, potrivit Sportbull. La controlul de rutină, agenții de circulație au constatat că fostul fotbalist internațional nu avea permis de conducere.

Lupu a fost pus să sufle în aparatul etilotest, rezultatul fiind ZERO. De asemenea, i s-a făcut şi un test antidrog şi a ieşit negativ.

„Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani”, se arată în codul rutier.

Dănuț Lupu are o altă versiune

Dănuț Lupu a declarat că n-a ajuns la INML, pentru prelevarea probelor biologice, și n-a avut probleme cu polițiștii.

„Într-adevăr, am fost oprit de poliţie în jurul orei 14:30. Era pur și simplu un control de rutină. Ne-au făcut testul de alcoolemie, a ieşit zero. Mi-au făcut şi testul antidrog şi a ieşit negativ. Apoi am plecat liniştit acasă”, a declarat oficialul de la Dinamo pentru Fanatik.

El mai susține că a condus fără un permis valabil, iar în aceste condiții a comis o contravenție. Vom vedea ce stabilește Brigada Rutieră după finalizarea cercetărilor.

Nu e prima oară când încalcă legea astfel

Lupu a afirmat în cadrul unui interviu acordat cu mulți ani în urmă, mai în glumă mai în serios, că în tinerețe gonea pe șosele cu o viteză de 250 km/h. Pe deasupra, „aveam și n-aveam permis”, a spus Dănuț Lupu.

Mama lui a fost implicată într-un grav accident de circulație

În 2010, mama lui Dănuț Lupu a fost implicată într-un accidet de circulație. “La mine au ajuns zvonurile ca, Doamne fereste, a murit. Mama este ranita, dar intr-o stare stabila. A scapat ca prin minune. Este internata la Spitalul de Urgenta”, declara, la acel moment, Dănuț Lupu.

Dramele se țin scai

„Am slăbit vreo 26 de kilograme! 16 zile în pat, patru zile intubat, nemișcat, că nu te lăsau. Nu vezi decât alb în jurul tău, tavanul alb, neonul alb, pereții albi și oamenii albi, că erau îmbrăcați în costumele alea albe de protecție, nu știai dacă sunt femei sau bărbați că nu vorbeau cu noi, munceau ca robii să ne salveze. Nu vă imaginați ce înseamnă tubul ăla băgat pe gură, în gât, până-n plămân! Tub, nu furtunel! Și să stai așa zile întregi! Și am avut ghinionul să am vreo trei zile pe unul lângă mine care striga în continuu „Mor, mor, mor, Doamne, mor!”. Și nu mă credeau prietenii mei că este iadul pe pământ, ce să mai zic. Și acum îmi spun că nu se vaccinează ei că una, că alta… Degeaba le-am spus prin ce am trecut. Credeți-mă că am simțit pe pielea mea”, a declarat Dănuț Lupu pentru Fanatik, anul trecut.

Toată familia lui Dănuț Lupu a fost afectată de Covid-19, iar fratele fostului fotbalist a murit, la acea vreme nefiind disponibil vaccinul: „Frate-miu, din păcate, n-a avut rezistența și norocul meu și a murit. La câteva săptămâni după ce am ieșit eu din spital, noiembrie, decembrie anul trecut. Eu l-am dus la test, a ieșit testul pozitiv, a făcut COVID, era deja ianuarie, și în trei săptămâni l-am pierdut. A murit, avea 49 de ani. Nu începuse vaccinarea, că poate scăpa!”.