Dovada sărăciei lucii în care trăiește Irinel Culumbeanu. Nimeni nu credea

Dovada sărăciei lucii în care trăiește Irinel Culumbeanu. Nimeni nu credea
Irinel Columbeanu a ajuns rău de tot. Nimeni nu credea că îl va vedea vreodată în halul acesta. Moët-ul savurat în cupe de cristal a fost înlocuit cu bere ieftină, pe terasa unei cârciumi oarecare, la scara unui bloc.

Moștenitor al unei averi colosale, lăsate de tatăl său, Irinel Columbeanu a ajuns aproape de nerecunoscut. După ce zeci de ani de zile a epatat în opulență, acum duce o viață tristă, în singurătate. Pare deprimat de luni de zile, nemaifăcând nicio postare pe social-media.

Irinel Columbeanu a ținut ani de zile primele pagini din presa tabloidă din România. S-a scris despre averea fabuloasă, despre luxul în care trăia.

Declara că se îmbracă mai ales de la Issey Miyake, avea yacht și limuzine, în timp ce conducea, la braț unele dintre cele mai frumoase domnișoare. Printre ele, Monica Columbeanu, Anna Lesko, Gabriela Botezat, etc. Ani la rând milionarul se plimba doar prin cluburi exclusiviste și în companii selecte.

Conform Impact.ro, Irinel Columbeanu deținea, în 2007, o avere de 150 de milioane de euro. Apoi a ajuns să își vândă, pe rând, toate bunurile și proprietățile. Nu mai are nici măcar propria casă. Ultima mare vânzare a fost șalupa achiziționată de omul de afaceri Nicușor Stan, așa cum Rețete și vedete a scris.

Oficial, sărac lipit, la bere cu „băieții”

Irinel Columbeanu este, oficial, ajuns la sapă de lemn. Locuiește într-un bloc modest, cu chirie, într-un apartament cu două camere, după ce a fost nevoit să se mute din chiria anterioară, din complexul Cosmopolis, pentru că nu îi mai ajungeau banii pentru întreținere. Mașinile de lux au fost și ele vândute, iar acum conduce un Opel cumpărat la mâna a doua.

Zilele trecute fostul milionar a fost surprins la o terasă. Modestă și ea. Momentele în care arunca valuri de Moët în jur au apus. Acum bea bere la pahar, îmbrăcat în pantaloni scurți (e drept, pot fi BlueBerry, rămași demult în garderobă) și tricou polo. Aparent, poartă un short Burberry, în amintirea „vremurilor bune”. Unul di companionii cu care a ieșit la bere era Ionel Cojocea, zis Ion Boschet, fostul iubit al vedetei de televiziune Andreea Spătar, pe care a agresat-o în timpul relației. Au fost ani în care cei doi au fost vedete în reviste și ziare.

A renunțat până și la custodia asupra fiicei sale

Columbeanu, mai arată sursa citată, a ajuns așa de sărac încât, din lipsa banilor, a fost de acord să îi acorde custodie totală Monicăi asupra fiicei lor, Irina. Puștoaica trăiește în America, alături de mama sa și partenerul acesteia, Mr. Pink.

„Irina se află în America de doi ani. Ea învăţa la Liceul Francez Anna de Noaielles unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, au mai spus aceleași surse.

Pe de altă parte, sursele Rețete și vedete arată că fostul milionar a fost părăsit și de ultima iubită, aleasă, la vremea ei, pe același „calapod” ca și celelalte: foarte tânără și neștiutoare, cu dorința de a deveni fotomodel.

E de amintit relația cu Monica Columbeanu, care a devenit iubita afaceristului încă de când era elevă de liceu. Când a dat Bacalaureatul, Irinel a trimis-o la examen însoțită de un bodyguard, pentru a se asigura că nu i se întâmplă nimic rău iubitei lui.

Sursa foto: Impact.ro, Instagram

Fostul ginere al lui Traian Băsescu a luat drumul Turciei. Și-a expus tatuajele la palatul sultanului Abdulaziz

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp