Exclusiv. Dragnea și Irina și-au petrecut weekendul hrănind porumbeii în parc. FOTO

Exclusiv. Dragnea și Irina și-au petrecut weekendul hrănind porumbeii în parc. FOTO
Liviu Dragnea și iubita lui, Irina Tănase, au fugit din aglomerata Capitală la iarbă verde, cel mai probabil la Alexandria, acolo unde politicianul are mai multe proprietăți. Blonda mai tânără cu 30 de ani ca fostul lider al social democraților s-a bucurat de două zile însorite, în care a stat și a meditat, dar a hrănit și porumbeii.

Liviu Dragnea spunea în interviul acordat recent lui Denise Rifai, la Kanal D, că de la eliberarea sa din penitenciar, el și Irina merg săptămânal la Alexandria, acolo unde are mai multe proprietăți și afaceri.

Irina și Liviu Dragnea, plimbându-se pe șoselele patriei. Tânăra a imortalizat drumurile făcute chiar de iubitul ei, cu Teldrum, pe vremea când era baron de Teleorman.

Tot acolo se întâlnesc foarte des cu fosta lui soție, Bombonica, pe care Irina o îndrăgește și cu care a legat o strânsă prietenie, a mai spus, atunci, fostul lider al social-democraților.

Irina Tănase s-a fotografiat în culmea fericirii alături de iubitul ei, Liviu Dragnea, în drum spre Alexandria.

Weekendul care tocmai s-a sfârșit a fost o ocazie prielnică pentru cei doi de a-și încărca bateriile. Potrivit imaginilor postate de frumoasa Irina în social media, cei doi s-au bucurat de natură, de culorile frumoase ale toamnei și s-au relaxat hrănind porumbeii.

Cuplul se pregătește de nuntă și copii!

Recent, Codrin Ștefănescu, prietenul cel mai bun al lui Liviu Dragnea, a dezvăluit că Olguța Vasilescu și soțul ei, Claudiu Manda, nu vor fi nași pentru cuplul Dragnea-Tănase. Pe cineva va alege politicianul să-i fie părinte spiritual? Poate chiar pe Codrin Ștefănescu, spun internauții.

„Este o fată pe care o iubesc și care mă iubește. Și este o fată care a stat în acești doi ani grei, poate mai grei pentru ea decât pentru mine, stăpână pe ea și pe picioarele ei/ În condițiile în care mulți care o asasinau cu mesaje de socializare au uitat ce număr de telefon are. În același timp, mulți și multe care stăteau mai departe înainte au venit lângă ea și lângă noi. Deci, da, mi-aș dori, doar că eu consider ceva sfânt acest act și nu-mi place să vorbesc înainte despre acest lucru. Nu sunt un om pudic, dar nici nu sunt foarte voluptos în a spune ce vrem să facem…”, a declarat Liviu Dragnea la „40 de întrebări”.

„Copii vă mai doriți?”, l-a întrebat Denise Rifai. „Copii îmi doresc oricând. Iubesc foarte mult copiii… Da, îmi pare rău că a suferit foarte mult această fată, Irina, ca și copiii mei, și fosta soție…”, a mai spus politicianul.

În același context, fostul lider PSD a mărturisit că a rămas foarte bun prieten cu Bombonica.

„Eu, în continuare. am o relație bună cu fosta soție, Irina are o relație bună cu fosta soție, ne vedem destul de des. Aproape săptămânal, la Alexandria”.

Bombonica Dragnea