Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, părinți de trei copii. Ce spun despre fetița adoptată

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, părinți de trei copii. Ce spun despre fetița adoptată
Deja de 16 ani Dragoș Bucur și Dana Nălbaru formează o familie mare și frumoasă. Sunt căsătoriți din anul 2005 și împreună au trei copii. Una dintre fetițe este adoptată.

În familia  lui Dragos Bucur, focusul e pe armonie și pe creșterea frumoasă a copiilor. Prezentatorul de la PRO TV vorbește foarte rar despre familia și copiii lui. A făcut excepție într-un interviu pentru revista VIVA!. Dragoș Bucur este prezentator la „Visuri la cheie”, dar și jurat la „Românii au talent”, în timp ce Dana Nălbaru s-a retras din muzică și e antreprenoare. Vedeta are un bistro în centrul Bucureștiului, unde vinde prăjituri.

Cea mai mare bucurie a celor doi părinți e să fie acasă, alături de copiii lor. Fiica cea mare, Sofia, are 16 ani, este deja adolescentă. Roxana are 9 ani, iar băiatul familiei, Kadri are 6 ani.

„Ultima jumătate de an a fost complicată. Eu am filmat destul de mult, Dana este foarte ocupată cu o afacere pentru care muncește de peste un an, și toate astea ne-au cam dat peste cap. Partea bună este că reușim să ne rezervăm cel puțin câteva ieșiri pe săptămână în pădurea de lângă noi, și pentru cei mici asta este aur”, a mărturisit Dragoș Bucur.

Ce spun Dragoș Bucur și Dana Nălbaru despre fetița adoptată

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au adoptat-o pe India – Roxana. Aceasta este o fetiță de etnie rromă care a intrat în familia lor în urmă cu aproximativ patru ani. Momentul decizie adopției a fost unul foarte emoționant.

„Pe Roxana am văzut-o pe internet, pe lista copiilor greu adoptabili. Mai avea o lună până împlinea 5 ani. Era un copil bun care avea nevoie de familie și care probabil că astăzi ar fi fost tot acolo”, a povestit cântăreața.

Dragoș Bucur e tare mândru de toți copiii lui. Roxana s-a integrat bine în familie. „Copiii îți rămân copii până la sfârșitul vieții tale, și asta vine cu griji și bucurii non-stop! Oricine are copii știe că totul este greu și frumos în același timp. Sunt probleme care devin ridicole când le povestești cuiva fără copii și bucurii și mai ridicole pentru cei care nu sunt părinți, așa că astfel de discuții e bine să rămână doar între cei cu interese comune”, a spus el. Vedeta TV a povestit și cum decurge viața lor de familie.

„Roxana crește exact ca frații ei sau verișorii ei, iar laudele sau mustrările de care are parte sunt doar în funcție de propriile acțiuni, așa cum este normal să fie și în viitor”, a mai adăugat Dragoș Bucur despre Roxana. Iată cum îi caracterizează pe copiii lui și ai Danei Nălbaru: „Pe scurt însă, Sofia este o adolescentă care își caută drumul în viață, Roxana este un copil care trece încă prin transformările pe care destinul i le-a pus în față, iar Kadri este ca un burete care absoarbe informații non-stop”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre