Drama lui Nicolae Guță: Fiul lui se droghează! Mulți părinți din România vor fi șocați de declarația lui

Drama lui Nicolae Guță: Fiul lui se droghează! Mulți părinți din România vor fi șocați de declarația lui
Cu câteva zile în urmă, fiul lui Nicolae Guță a comis-o. Polițiștii l-au găsit drogat, cu mașina în șanț. Iată ce spune manelistul.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, fiul lui Nicolae Guță a fost prins drogat în Petroșani. Manelistul a rămas rece la problemele băiatului.

Conform informațiilor oferite de G4Media, Nicu Guță a fost găsit de oamenii legii într-un autovehicul care era căzut într-un șanț. Băiatul era agitat și vorbea incoerent. „La data de 02 septembrie 2023, în jurul orei 23:10, polițiștii care se aflau în misiune de patrulare pe strada Livezeni, din Petroșani, au observat un autoturism care era ieșit în afara părții carosabile.

Iar la volanul mașinii a fost depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Municipiul Petroșani, care era agitat și incorect în vorbire”, au spus reprezentanții Poliției Hunedoara.

Negativ la băutură, pozitiv la droguri

Nicu Guță a fost testat și pentru băutură și pentru droguri. A ieșit negativ la aparatul etilotest, dar la capitolul droguri situația s-a schimbat. Mai ales că polițiștii au găsit la fiul lui Guță și trei muguri de plante, plus o țigară artizanală.

„Pozitiv la substanță psihotropă, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării prezenței, în organism, a substanțelor psihotrope”, au mai spus oamenii legii. Dată fiind această situație, moștenitorul manelistului s-a ales acum cu un dosar penal și i s-a ridicat permisul.

Nicu Guță a fost prins drogat la volan

„Nu am luat legătura cu el pentru că nu mă mai interesează demult ce face el”

Într-o intervenție la Antena Stars, celebrul cântăreț Nicolae Guță a fost extrem de dur, mărturisind că s-a săturat de prostiile făcute de fiul său, așa că nu-l mai interesează ce face. „La ultimul accident, sau nu știu la care dintre ele, că a avut mai multe, la ce bubuituri și-a dat de au venit cu elicopterul, și-au tăiat mașina, operat 13 ore, apoi 15 ore, apoi 10 ore, ce a pățit acum e ceva banal, e cum ar fi o repetiție, cum facem noi lăutarii.

„Trebuia să nu mai fie în viață de la accidentul ăla”

Nu am luat legătura cu el pentru că nu mă mai interesează demult ce face el. Dacă el nu mai ține la viața lui și dacă el a ales varianta cea mai rea… El trebuia să nu mai fie în viață de la accidentul ăla. A avut noroc și a scăpat și în loc să își vadă de treaba lui o comite din nou și din nou”, a mărturisit cel supranumit regele manelelor.

Cel mai sigur o să i se anuleze permisul de conducere și ulterior, vreme de doi ani de zile, nu o să mai poată conduce și va trebui să facă școala de șoferi de la zero.

O să fie o condamnare penală, cu siguranță vorbim probabil de până într-un an cu suspendare, nu văd că ar fi mai mult sau, cine știe, dacă este recidivist, are cazier, atunci o să aibă surprize. Dacă mai are alte probleme cu legea din trecut, îl vedem la mititica, pentru că nu o să aibă cum să evite. Dacă ești într-o suspendare a executării pedepsei sau ai ieșit condiționat, nu are cum să îți dea cu suspendare.

În cazul acesta, o să îl vedem la pușcărie.”, a explicat avocatul Adrian Cuculis, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre