Drew Barrymore a pus „cruce” propriilor relații și se amestecă în viețile altora. Actrița s-a schimbat total

Drew Barrymore a pus „cruce” propriilor relații și se amestecă în viețile altora. Actrița s-a schimbat total
Dincolo de faptul că este una din cele mai bune actrițe, iar, mai nou, și gazda unui show tv foarte urmărit, Drew Barrymore se mai pricepe și la altele. Vedeta este o adevărată pețitoare de serviciu.

Îi stă bine lui Drew Barrymore în postura de pețitoare. Ea a reușit să îi schimbe viața unui coleg de breaslă. L-a convins să facă pasul cel mare, iar toată lumea e în al nouălea cer. Personalitatea TV Ross Mathews a anunțat că se va căsători cu logodnicul său, Dr. Wellinthon Garcia, mai devreme decât se aștepta – și totul datorită bunei sale prietene și șefe, Drew Barrymore.

„Mi-a schimbat viața când m-a rugat să mă alătur emisiunii ei, pentru că m-a adus la New York, unde locuia Wellinthon”, a declarat pentru Page Six  personalitatea TV care i se alătură vedete la  „Drew Barrymore Show”.

„Povestea noastră de dragoste a fost într-adevăr accelerată pentru că eram aici. Dacă nu ar fi fost pentru relația mea cu Drew, nu știu dacă eu și Welly ne-am fi căsătorit deja. Poate că ar fi fost nevoie de mai mult timp pentru a ne da seama de logistica tuturor lucrurilor”, a dezvăluit bărbatul.

Drew Barrymore nu mai vreau niciun bărbat în viața ei

Dragostea nu a mai este de mult timp o prioritate pentru Drew Barrymore. „N-am mai fost pe frecvența, nu știu dacă mai am dorința de a încerca. Pur și simplu nu mă mai văd în stare de așa ceva”, a spus ea, anul trecut în show-ul pe care îl realizează pentru CBS.

Barrymore a explicat de ce nu a mai avut o relație în ultimii cinci ani: „Am ajuns la mentalitatea asta în ultimii cinci ani, că nu mai sunt potrivită, nu știu dacă mai pot să fiu deschisă la așa ceva. Nu mi se mai potrivește”, a spus actrița în vârstă de 46 de ani. Vedetă a fost căsătorită cu Will Kopelman în 2012. Cei doi au divorțat în 2016 și au două fetițe, Olive, în vârstă de opt ani, și Frankie, în vârstă de șapte ani.

Drew Barrymore a declarat la începutul lunii septembrie, pentru People că este o „romantică incurabilă”, dar nu se va mai căsători niciodată. „Oricine de pe planetă asta are nevoie de o formă de iubire. Și ne confruntăm constant cu relațiile noastre. Iubirea și relațiile acestea pot arată diferit pentru oameni”, a spus ea.

Între timp, e perfectă ca pețitoare

Dacă pentru ea nu o interesează să găsească un partener, o face pentru cei din jurul ei. Mathews, care l-a întâlnit pe Garcia în timpul unei vacanțe din 2020 la Puerto Vallarta, Mexic, cu câteva săptămâni înainte ca lumea să fie bulversată de pandemia COVID-19, declară în exclusivitate pentru Page Six că Drew Barrymore a jucat un rol important în povestea sa de dragoste cu logodnicul său, Dr. Wellinthon Garcia.

„Drew a avut un loc în primul rând la relația noastră. Ne-a sprijinit în fața camerei. Adică, dacă te uiți la „The Drew Barrymore Show” în fiecare zi, ne vezi vorbind deschis despre relația mea. Și ne-a sprijinit la fel de mult și în afara camerei”, a dezvăluit prezentatorul. Acesta este motivul pentru care Mathews, 42 de ani, a ales-o pe Barrymore, 47 de ani, să aibă un rol foarte important în viitoarea nuntă, programată în Mexic.

„Va merge la acea ceremonie ca cea mai mare vedetă din lume și își va îndrepta lumina spre noi”, spune el, prezicând că vedetei i s-a dat rolul de „CEO-ul Flower Beauty. Este exact cine este ea ca ființă umană. Este motivul pentru care este o prezentatoare de talk-show atât de grozavă și un om și mai bun”.

Mathews  îi este, de asemenea, recunoscător lui Barrymore pentru că i-a oferit o platformă pentru a discuta despre idila sa cu Garcia în emisiunea „The Drew Barrymore Show”. „Ea m-a făcut să realizez că, dacă intenția a fost să împărtășim povestea noastră de dragoste cu lumea, noi executăm această intenție. Welly și cu mine nu am avut exemple în creștere, așa că am vrut să arătăm altor membri ai comunității, în special copiilor, că acest lucru nu este doar posibil, ci și frumos”.

Sursa foto: Instagram