După accident, soția lui Culiță Sterp așteaptă explicații. Cine e domnișoara cu care umbla manelistul la 2 noaptea prin Cluj

După accident, soția lui Culiță Sterp așteaptă explicații. Cine e domnișoara cu care umbla manelistul la 2 noaptea prin Cluj
Culiță Sterp a fost protagonistul unui accident rutier grav în centrul orașului Cluj-Napoca, noaptea trecută. Și nu era singur în mașină, ci cu o domnișoară.

Soția lui Culiță Sterp așteaptă și ea explicații despre domnișoara cu care umbla manelistul la 2 noaptea prin Cluj. A fost în urmă cu o lună, când cei doi soți și-au făcut declarații de iubire în public.

„Ești omul lângă care îmi doresc să trăiesc o viață. Și să construim împreună tot ce ne-am propus. Și tot ce visăm când stăm să povestim până noaptea târziu”, i-a scris Daniela Iliescu într-o postare. Replica bărbatului nu s-a lăsat așteptată: „Te iubesc și îți mulțumesc că exiști în viața mea”. Acum Daniela ar vrea să știe ce căuta acea domnișoară în mașină cu bărbatul ei, la 2 noaptea, când s-a produs accidentul.

Culiță Sterp era băut și a părăsit locul accidentului

Conform Poliției Cluj, accidentul a avut loc azi la ora 2:08, în centrul Clujului. Artistul a instrat cu SUV-ul său BMW peste un Logan și părăsind apoi locul accidentului. După ce l-au găsit pe Culiță Sterp, oamenii legii au anunțat că avea o alcoolemie, pe etilotest, de 0,41 la mie, și l-au dus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Pe numele artistului a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența substanțelor alcoolice, respectiv părăsirea locului accidentului.

Manelistul a făcut casting de domnișoare cu „poze reale” pentru videoclip

Toată ziua de miercuri, Culiță Sterp și-a filmat noul videoclip într-un complex hotelier la Tarnița, pe malul lacului, alături de mai mulți artiști din formația sa. Cântărețul a distribuit imagini de la filmări și și-a ținut la curent fanii cu ce a făcut.

În urmă cu câteva zile, Culiță Sterp a făcut un anunț pe Instagram. El căuta o fată frumoasă care să apară in videoclipul său. Și-a rugat fanele să îi lase mesaj privat și să îi trimită poze reale.

Se presupune că domnișoara alături de care Culiță Sterp se afla în mașină în momentul producerii accidentului era una dintre acestea, probabil cea care a fost selectată să participe ca dansatoare în videoclipul artistului.

În imaginile surprinse la fața locului, după accident, mai exact în momentul în care SUV-ul luI Sterp e interceptat și oprit de poliție, se poate observa cum femeia iese din mașină și merge către oamenii legii.

Sursa foto: Instagram, Ziua de Cluj