După Mirela Vaida, are probleme cu nasul și Andreea Bănică. Anunțul artistei

După Mirela Vaida, are probleme cu nasul și Andreea Bănică. Anunțul artistei
Andreea Bănică o prinde din urmă pe Mirela Vaida și face un anunț important. Treaba e serioasă, după cum mărturisește chiar artista.

Andreea Bănică o prinde din urmă pe Mirela Vaida. Artista și-a anunțat fanii de pe Instagram că are o problemă serioasă, care necesită operație. În urmă cu 5 ani, Andreea Bănică a făcut un RMN și s aflat că are o problemă cu căile respiratorii. De atunci, totul a mers pre rău, până în punctul în care cântăreața a fost nevoită chiar să amâne un concert în luna martie, căci nu putea cânta. 

„Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac. (…) Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă…. Până la urmă m-am hotărât … mi-e frică”, a explicat Andreea Bănică. 

Andreea Bănică o prinde pe Mirela Vaida din urmă. Se operează și ea la nas 

Deviația de sept este o problemă a căilor respiratorii, care se repară prin intervenție chirurgicală. Artista spune că simptomele i s-au agravat total, mai ales că ea a dobândit această boală de mai bine de cinci ani. „Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine”, le-a spus Andreea Bănică fanilor ei de pe Instagram.

Mirela Vaida a dezvăluit ieri că urmează să facă o a doua rinoplastie, la 15 ani diferența de prima. Prezentatoarea a spus că are deviație de sept, iar intervenția suferită acum mulți ani nu a ajutat-o deloc, astfel că se va opera din nou în curând. 

Foto: Instagram

Cum l-a abordat Amalia Năstase pe Sting. Dezvăluiri despre divorțul de Ilie

Recomandarile noastre