După știrea șoc despre Simona Halep, acum vine o alta și e despre Serena Williams

După știrea șoc despre Simona Halep, acum vine o alta și e despre Serena Williams
Serena Williams tocmai și-a dat seama că s-a răzgândit în privința retragerii sale din tenis și a anunțat, luni, că șansele de a reveni pe teren sunt „foarte mari”.

Sportiva declarase că va pune capăt carierei profesioniste după turneul US Open, de luna trecută, transmite Reuters. Totodată,  a explicat cât de greu îi e să ia o astfel de decizie, dar și cum vrea să se focuseze pe familie și poate chiar să mai facă un copil. Mai mult decât atât, în aceeași perioadă, vedeta i-a scris altui mare sportiv care a jucat ultimul meci, menționând încă o dată faptul că ea însăși s-a retras din competiții.

„Te aplaud şi aştept cu nerăbdare tot ce vei face în viitor. Bine ai venit în clubul retraşilor. Şi mulţumesc pentru că eşti tu, Roger Federer”, a scris Serena Williams pe Instagram, în 16 septembrie după ce înainte își anunțase retragerea. Amintim că Serena Williams, în vârstă de 41 de ani, a spus că „se îndepărtează de tenis” într-un articol apărut în luna august.  Ea a avut o despărţire emoţionantă de spectatori după ce a pierdut în turul al treilea la Flushing Meadows.

Serena Williams s-a răzgândit între timp

Acum, sportiva a anunțat că lucrurile stau diferit. „Nu m-am retras. Şansele (de a reveni) sunt foarte mari. Puteţi veni la mine acasă, am un teren de tenis”, a afirmat Williams, într-o conferinţă de presă susţinută la San Francisco. Ea a ținut conferința de presă pentru promovarea companiei sale de investiţii, Serena Ventures.

Câştigătoare a 23 de titluri de Mare Şlem, Serena Williams este considerată de mulţi cea mai bună jucătoare de tenis din toate timpurile.  „Nu m-am gândit încă (la retragere). Însă m-am trezit recent şi am ieşit pe teren zilele trecute şi m-am gândit pentru prima oară în viaţa mea că nu joc pentru o competiţie, iar acest lucru mi s-a părut ciudat. A fost ca prima zi din restul vieţii mele şi m-am bucurat de ea, dar încă încerc să găsesc un echilibru”, a comentat Serena.

Sursa foto: Instagram