„Durdulia” de la Hollywood a slăbit 35 de kilograme și se menține. Avem dieta secretă

„Durdulia” de la Hollywood a slăbit 35 de kilograme și se menține. Avem dieta secretă
Îndrăgita actriță Rebel Wilson dezvăluie obiceiurile sănătoase pe care le-a adoptat pentru a-și menține incredibila pierdere în greutate de 35 kg. 

Într-un interviu pentru TODAY Health, sâmbătă, Rebel Wilson a dezvăluit cum a reușit să-și păstreze forma. Vedeta de la Pitch Perfect, în vârstă de 41 de ani, a spus că a dezvoltat o nouă pasiune pentru mers pe jos, după ce a reușit performanța de a slăbi 35 de kilograme.

Rebel Wilson rapită AFRICA

„Simt că uneori oamenii cred că trebuie să-ți muncești corpul din greu pentru a obține rezultate. Da, dacă te-ai antrena pentru a fi următorul Thor sau ceva, ai face lucruri extreme. Dar ca persoană obișnuită, mersul pe jos este cel mai important”, a spus ea, scrie Daily Mail.

Rebel a spus că îi place „să pună un podcast sau să asculte muzică” în timpul plimbărilor ei. Ea a lăudat activitatea fizică pentru că este „atât de ușor de făcut oriunde în lume”. „Pot să ies și să o fac. A devenit forma mea preferată de exercițiu”, a adăugat ea.

Marea frică a lui Rebel Wilson nu s-a adeverit

Pe măsură știa că se întoarce pe platourile de filmare, Rebel Wilson a recunoscut că era „îngrijorată” că va cădea înapoi la vechile obiceiuri. Actrița a mărturisit că uneori era copleșită de stres, lucru care o făcea să  „întinde mâna după zahăr”. Dar ea a spus că obiceiurile sănătoase pe care le-a adoptat anul trecut s-au „înrădăcinat” fără ca ea să fie nevoită să se străduiască prea mult.

Rebel a subliniat, de asemenea, importanța îngrijirii de sine și a spus că se răsfăță cu masaje și tratamente faciale regulate, pe lângă faptul că mănâncă bine și face mișcare. Ea a spus că respectă și cele opt ore de somn pe noapte și folosește ideea de a întemeia o familie ca motivație pentru a rămâne sănătoasă.

„Cred că ceea ce pandemia ne-a învățat pe toți este că sănătatea este atât de importantă. Sănătatea ta este lumea ta, a spus ea. Nu contează câți bani ai, dacă nu ai o sănătate impecabilă, nu te poți bucura de nimic și dacă ești sănătos, poți trăi viața chiar la maxim”.

2020 – „Anul sănătății”. Vedeta a aplicat Metoda Mayr

Rebel a declarat anterior anul 2020 „Anul sănătății” și a spus că, deși încă se mai răsfață, a găsit modalități de a o face, stând deoparte de tentațiile culinare. Potrivit unei relatări din publicația  People din iunie anul trecut, transformarea remarcabilă a lui Rebel Wilson se datorează parțial respectării Metodei Mayr – un plan de dietă care elimină intoleranța alimentară, reduce zahărul și încurajează consumul lent de alimente.

O sursă a declarat publicației că a obținut „rezultate uimitoare” schimbându-și obiceiurile alimentare în timp ce stătea la refugiul austriac de sănătate și bunăstare Vivamayr. Iar după ce a ieșit de acolo, a continuat să urmeze planul. „Ea face exerciții cu un antrenor personal de până la șase ori pe săptămână, face plimbări și încearcă să-și mărească aportul de proteine din punct de vedere nutrițional”, a adăugat sursa.

Într-o postare pe Instagram din mai 2019, Rebel Wilson a dezvăluit că încearcă să ajungă la 75 kg. De atunci a atins acest obiectiv și continuă să slăbească.

Sursa foto: Instagram