E incredibil ce făcea Pique cu amanta în domiciliul conjugal când Shakira era plecată. Cântăreața a văzut totul

E incredibil ce făcea Pique cu amanta în domiciliul conjugal când Shakira era plecată. Cântăreața a văzut totul
Shakira reușește cu greu să facă față problemelor din ultima perioadă. Despărțirea de Pique și boala tatălui său i-au pus capac. Dar acum a mai venit o altă belea pe capul artistei.

Potrivit jurnaliștilor de la Marca, recent Shakira a aflat de existența unor imagini din anul 2021, când fostul partener de viață, Pique, a dat un interviu pe Zoom. Deși nimeni nu s-ar fi așteptat, în acea filmare apare și Clara Chia Marti, actuala femeie cu care sportivul își împarte viața.

Aceasta venea des în casa unde Pique locuia cu Shakira și cei doi copii, fără să-i pese că vedeta ar putea să o vadă. „Shakira este devastată, după ce a văzut imaginile cu această femeie care se simțea ca acasă în locul în care artista locuia alături de Gerard Pique și de copii.”, a afirmat o sursă, pentru publicația Page Six.

Relația lui Pique cu tânăra a început mult mai devreme decât știa cântăreața

Filmările au fost făcute în perioada în care Shakira era într-o vacanță cu copiii. Odată cu aceste filmări, cântăreața a înțeles și că relația lui Pique cu actuala iubită a început cu mult timp înainte ca ea să afle.

„E devastator să afli că relația lui Pique cu Clara Chia a început mult mai devreme decât ți-ai imaginat vreodată.”, au mai afirmat sursele.

Shakira, susținută de soția lui Leo Messi

În mesajul de Anul Nou, Shakira a bătut un apropos la despărțirea de Pique, ca urmare a faptului că acesta a înșelat-o și a trădat-o. E pentru prima dată când publicațiile din străinătate au vorbit și despre o posibilă relație de prietenie dintre Shakira și soția lui Leo Messi, Antonela Roccuzzo.

Aceasta i-a trimis chiar trei inimioare în sesiunea de comentarii, dovadă că e lângă ea și o susține. În cel mai scurt timp, comentariul Antonelei a strâns nu mai puțin de 18.000 de like-uri și nu mai puțin de 200 de comentarii.

Recomandarile noastre