E mai „viu” ca niciodată. Florin Salam e complet recuperat, în câteva zile o să apară în fața lumii

E mai „viu” ca niciodată. Florin Salam e complet recuperat, în câteva zile o să apară în fața lumii
Clipele grele prin care a trecut Florin Salam, zilele trecute, când a suferit pe patul de spital, sunt deja o amintire. Împreună cu fiica sa, artistul pregătește primul eveniment de revenire.

Zilele trecute, știrea că Florin Salam ar fi plecat dintre noi, a stors valuri de lacrimi din rândul fanilor. Familia artistului, și el însuși, au luat atitudine. Într-o stare vădită de boală și disconfort, de pe patul spitalului, Florin Salam a asigurat toată suflarea de fani că e viu și nevătămat. Acum, după cum anunță fiica sa, Betty, se pare că revenirea lui pe scenă e din ce în ce mai apropiată. Deja a fost anunțat un prim eveniment.

Florin Salam, mare concert de revenire

Amintim că Florin Salam era arvunit să cânte la nunta anului  de la Bocșa, a lui Leo Magnatu, artistul apărând de altfel pe teaser-ul evenimentului. El nu a mai ajuns, fiind internat în stare critică la spital și necesitând să fie pus pe aparate, pentru oxigenare. Între timp, toate greutățile au trecut iar Florin Salam e gata din nou, să urce pe scenă.

Duminică, Florin Salam și fiica sa, Betty Blue vor cânta în parcul Herăstrău, biletele sunt puse în vânzare și contrar așteptărilor nu sunt fără număr, ci în număr limitat. Fanii artistului au însă parte de o mare surpriză zilele acestea, prețul biletelor fiind redus de câte un discount considerabil. Unele chiar cu aproape 30 %.

Florin Salam și Betty Blue vor concerta acompaniați de orchestră în grădina urbană. Acesta este primul eveniment pe care cei doi artiști îl fac împreumă.

Betty Salam a vrut să aibă posteriorul mai mare

Betty Salam și-a început cariera muzicală în anul 2015, când a lansat single-ul „Într-o secundă”, a urmat apoi „La anii mei”, piesă ce a adunat peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube, „Amândoi”, „Inima (alături de Kalif), și „Bine pentru tine” (alături de Matteo).

În luna ianuarie, aceasta se plângea că s-a îngrășat pentru a-și face o intervenție de mărire de fese folosindu-și propria grăsime corporală, dar că, venind pandemia, medicul a suspendat operațiile, iar în prezent, artista nu mai știa dacă merită sau nu să mai facă intervenția.