Rihanna își duce fanii direct în dormitor, de Valentine’s Day. E năucitor ce face

Rihanna își duce fanii direct în dormitor, de Valentine’s Day. E năucitor ce face
Divele se întrec care mai de care să își promoveze singure produsele pe care le vând. După Kim Kardashian care a furat startul de Ziua Îndrăgostiților, vine Rihanna. Ați crede că e mai prejos, dar, din contra. Vedeta nu mai are pudoare deloc când vine vorba de afacere.

Rihanna dă palpitații fanilor după ce s-a lansat într-un dans sufocant îmbrăcată doar în lenjerie intimă pentru a promova linia Savage x Fenty’s Valentine’s Day.  Ea așteaptă cu nerăbdare Ziua Îndrăgostiților. Rihanna a prezentat un videoclip în care își promovează noua colecție a brandului, Savage x Fenty.

Artista în vârstă de 32 de ani și-a etalat curbele cu un dans „de dormitor” seducător, chiar în dormitor, îmbrăcată doar în lenjerie intimă extrem de provocatoare. În clipul care conține imagini statice în alb-negru, Rihanna privește sugestiv la cameră în timp ce se plimbă în jurul unui pat alb imaculat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Diva și-a arătat o parte din burtica încordată deasupra portjartierului negru și s-a întors pentru a-și bucura fanii cu imaginea posteriorului generos acoperit doar de o fundă încrucișată ca un șiret. A mai adăugat o pereche de mănuși negre pe care și le-a întins pe brațe.

Rihanna a adăugat strălucire aspectului altfel monocromatic, cu mai multe lanțuri de aur atârnând din gât. Ea a încheiat videoclipul redat umplând un pahar cu vin spumant și toastând cu camera de luat vederi. „Cupid could NEVA!”, a subtitrat ea clipul, adăugând în același timp că face parte din campania „#ValentinesDayCountdown” pentru brandul ei Savage x Fenty.

Rihanna își duce fanii direct în dormitor, zile la rând

Rihanna avea un aspect foarte diferit pe 13 ianuarie, când, într-un alt videoclip, purta lenjerie stacojie cu plasă și mănuși roșii de vinil. Savage x Fenty s-a asociat cu artiștii Labyrinth of Collages pentru a crea imaginile hiperactive ale Rihannei și ale altor modele în ținuta de seară pentru Ziua Îndrăgostiților. De parcă ansamblul cântăreței nu ar fi fost suficient de impresionant, ea l-a condimentat cu un guler de diamant și rubin evaluat la 2 milioane de dolari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Ea a făcut publicitate diferitelor colecții de Ziua Îndrăgostiților Savage x Fenty, cu prețuri cuprinse între 12,95 și 79,95 de dolari.

Cum a celebrat începutul mandatului lui Biden

Rihanna a provocat agitație săptămâna trecută, când și-a făcut rolul pentru a marca debutul mandatului președintelui Joe Biden.

E năucitor ce face. Rihanna își duce fanii direct în dormitor, de Valentine's Day. Arată... tot!

Ea a ieșit pe stradă provocator și sumar îmbrăcată, ducându-se să arunce gunoiul. Cântăreața a împărtășit miercuri o fotografie cu ea î într-un tricou Nemesis Records de culoare albastră, pe care scria „Opriți rasismul prin orice mijloace necesare”. A asortat tricoul cu chiloți bleumarin, tocuri roz aprinse și ochelari de soare negri. Ea purta doi saci negri de gunoi în mâinile acoperite cu mănuși. „Sunt aici doar pentru a vă ajuta”, a scris ea în timp ce adăuga hashtagul „#wediditJoe”.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Corina, în pantaloni scurți și cizme înalte, s-a dezlănțuit într-un show privat. Imagini nerecomandate celor sensibili