E taifun! Antonia și Velea în pat, în văzul lumii

E taifun! Antonia și Velea în pat, în văzul lumii
Antonia și Velea împreună, în pat. În văzul lumii. Credeți că fanii lor își puteau dori ceva mai mult? Sunt pur și simplu în extaz. Internetul a explodat. Ce se întâmplă?

În sfârșit, se întâmplă: Antonia și Velea împreună, în pat, în văzul lumii. E taifun pe internet. Și pe YouTube. Antonia și-a lansat, luni după-amiază cel mai nou videoclip, Taifun. În medie, piesa se ascultă  cu o viteză de 11.000 de accesări pe oră. Cel puțin așa se comportă în primele trei ore de la lansare.

Antonia și Velea sunt împreună, în pat. De fapt, plutesc pe o saltea, deasupra unei ape.

E taifun! Antonia și Velea în pat, în văzul lumii

Melodia e compusă și versificată de Velea și Theea Miculescu, iar producător e Răzvan Matache. Videoclipul e un produs Global Records.  Iar ceea ce  a ieșit i-a dat peste cap pe fanii Antoniei.

„Pur și simplu artă! Clipul și piesa, Antonia și VELEA împreună, fără cuvinte. MAGICAL!!!”, „Nu îmi dau seama la ce sa ma concentrez mai tare la piesă sau la frumusețea Antoniei”, „Super tare melodia și videoclipul. Ar fi mișto dacă ai face și o versiune în engleză, sigur va prinde bine și pe piața internațională”, sunt câteva dintre comentariile favorabile.

Evident că au apărut rapid și cele mai puțin laudative. În general textierul e pus la zid și se invocă slaba calitate a versurilor. Voi ce părere aveți?

Antonia, ce bine miroseai!”

Un fan relatează un episod care l-a marcat. Și are un mesaj  ca de la băiat la băiat pentru Alex Velea. Iată ce povestește românul stabilit în Londra: „Antonia… dacă ești pe aici și-mi citești mesajul, să știi că nu-i rea piesa, dar îmi este dor de o piesă precum „Antonia feat Puya -Hurricane” și „Nu stau în Hawaii”. Prietenii mei englezi când eram la plajă și ascultam piesele astea ale tale spuneau că le place mult și mă întrebau cine cântă așa bine. So… când mai scoți și tu o piesă de genu?

App… acu câțiva ani ai avut un concert la Sephora în Mall Vitan… și după ce s-a terminat concertul… când ai vrut să cobori de pe scenă… te-ai împiedicat… și ai căzut în brațele mele. Ufffff… ce bine miroseai, Velea… iartă-mă frate… dar e bunăciune de fată.. dar na… te-ai băgat tu repede și ai luat-o de nevastă! Când ați avut concert în Londra în 2019 în Camden Town… la Electric Ballroom, am fost și eu. Sunteți the best amândoi! Cheers, guys, love you Romania”.

Sursa foto: YouTube

Connect-R s-a întrecut pe sine! Uitați-vă la videoclip și veți înțelege!

Recomandarile noastre