Ea e femeia care l-a transformat pe Cheloo într-un familist convins. Bruneta l-a schimbat radical. Imagini inedite

Ea e femeia care l-a transformat pe Cheloo într-un familist convins. Bruneta l-a schimbat radical. Imagini inedite
Cheloo rămâne unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, iar familia este pentru el un lucru sfânt.

Întotdeauna și-a ținut familia departe de ochii curioșilor, dar iată cum a fost fotografia celebrul Cheloo.

Ea e femeia care l-a transformat pe Cheloo într-un familist convins. Bruneta l-a schimbat radical. Imagini inedite

Paparazzi de la Spynews, l-au surprins pe Cheloo într-o ipostază foarte rară. Cântărețul a fost fotografiat în Grecia, alături de soția lui şi cei doi copii. Cei doi se plimbau pe stradă, de mână, îmbrăcați lejer și păreau mai relaxați ca niciodată. Se vede clar că soția a reușit să facă ce n-a putut nici o altă femeie: să-i schimbe definitiv viața, transformându-l într-un familist convins.

Cât cere formația Paraziții pentru un concert

Un organizator de spectacole a povestit și care este suma pe care o cer băieții de la trupa Paraziții atunci când sunt chemați la un concert. E vorba de 6000 de euro la care se adaugă, dacă e vorba de o cântare în afara Bucureștiului, de patru camere și plata pentru transport de 1,5 lei/kilometru.

„Membrii acestei trupe cer 6.000 de euro, pentru un spectacol, în care interpretează și celebrele lor piese Poliția trece și Toate-s la fel. Iar când sunt invitați în afara Bucureștiului, ei solicită 4 camere single, și plata pentru transport, de 1,5 lei/ kilometru”, a spus acesta.

Suferă de daltonism

Sunt puțini cei care știu că celebrul Cheloo suferă de o boală a ochilor, numită daltonism. Denumit științific cecitate cromatică, daltonismul este o stare patologică, o tulburare a vederii cromatice, constând în incapacitatea de a deosebi unele culori de altele, mai ales roșu și verde (complementarele), deoarece fie receptorul responsabil pentru culoarea verde fie cel pentru culoarea roșie nu funcționează deloc și astfel persoanele văd în negru sau gri.

Potrivit oamenilor de știință, 8% dintre bărbați și 0,5% dintre femei suferă de daltonism. Mai mult de 150 de ocupații profesionale (ex. giuvaergiu, căpitan de vapor, ofițer de poliție) nu sunt permise daltoniștilor și practic în toate domeniile vieții aceștia se pot găsi în situații defavorabile lor.

Sursă foto: spynews