Toate femeile din Familia Regală Britanică au apariții fără cusur, însă Beatrice Borromeo le-a luat caimacul. Cum a reușit.

Ea e femeia care le-a întrecut pe Kate Middleton și Meghan Markle la capitolul eleganță

Beatrice Borromeo a reușit ce nimeni nu credea că se va întâmpla. E cu mult peste Kate Middleton și Meghan Markle la eleganță, ba chiar și peste regina Letizia, apreciată pentru cele mai incredibile ținute. Exemplu la capitolul vestimentație, Beatrice a fost desemnată de publicația Tatler una dintre cele mai stilate femei din lume.

Cine e Beatrice Borromeo

Beatrice are 36 de ani și este fiica aristocratului italian Don Carlo Ferdinando. Aceasta a devenit soția lui Pierre Casiraghi, fiul prințesei de Hanovra, în anul 2015. Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii restrânse la Palatul din Monaco. Înainte de a intra în Familia Regală, aceasta a lucrat ca jurnalist politic. Dar Beatrice a fost implicată și în industria modei, lucrând ca și model pentru designeri celebri încă de la vârsta de 15 ani.

Bunica din partea mamei a fost celebrul designer vestimentar, Marta Marzotto

Beatrice a absolvit Universitatea Bocconi, iar tatăl său, Don Carlo Ferdinando Borromeo este rudă cu Carlo Borromeo, cardinalul bisericii Romano-Catolice și Arhiepiscop al orașului Milano.

De altfel, familia lui Beatrice este cunoscută ca având o avere imensă. Se pare că Beatrice a prins gustul modei de la bunica sa, celebrul designer vestimentar Marta Marzotto. Pe de altă parte, unchiul său este reprezentantul unul brand celebru de haine.

Regizor pentru documentare

Tot Beatrice a lucrat o perioadă și ca regizor pentru documentare pe teme sociale. Aceasta s-a ocupat și de renumitul documentar Mamma Mafia, care vorbește despre implicarea femeilor în organizațiile mafiote. De atlfel, acesta a fost primul său documentar care a fost făcut în limba engleză în totalitate.

Sursă foto: catine.ro, forbes