Sharon Stone a înșelat moartea de trei ori. Fotografii inedite

Sharon Stone a înșelat moartea de trei ori. Fotografii inedite
Sharon Stone spune că a înșelat moartea de trei ori. Dacă s-ar face un top al celor mai ciudate accidente, starul din Basic Instinct ar ocupa un loc fruntaș. Nu o să vă vină să credeți ce a pățit.

Actrița de la Hollywood, în vârstă de 62 de ani, spune că are norocul să fie în viață după trei accidente ciudate și spitalizări. Vedeta care a crescut în Pennsylvania, spune că viața ei a fost „nebună”. A fost lovită de fulger, strangulată de o sârmă de rufe și a suferit inclusiv un atac cerebral. Le-a supraviețuit tuturor acestor accidentări și își etalează cu fermitate vârsta și corpul încă sexy.

Ea a declarat pentru The Sun: „Am avut gâtul tăiat la șaisprezece centimetri din vena jugulară, când aveam 14 ani, cu o sârmă de rufe. Am fost lovită și de fulger și, wow, a fost foarte intens. Apoi m-am gândit: Cum o să mor data viitoare? Probabil că va fi ceva super dramatic și nuanțat”.

Accidente, unul după altul

Vedeta a suferit și un uriaș atac cerebral, în 2001, care a ținut-o în spital cu o hemoragie timp de nouă zile. Medicii i-au dat atunci 1 : 100 șanse de supraviețuire și aceasta a fost șansa ei. Vedeta a povestit că intra și ieșea din comă. A trebuit să fie supusă unei  intervenții chirurgicale de șapte ore în care 22 de fire au fost introduse în creierul ei. Se simte de parcă ar fi fost împușcată în cap.


Halep se menține în clasamentul WTA. Ce meciuri joacă săptămțna aceasta

Teste de compatibilitate. Află științific dacă partenerul e „jumătatea” ta


Într-un podcast, vedeta a amintit și experiența în care a fost lovită de trăznet, în copilărie. ”Eram acasă. Aveam propria noastră fântână. Am umplut găleata cu apă și am avut o mână pe robinet, o mână pe aceasta când fântâna a fost lovită de fulger și lumina a apărut prin apă. Am fost ridicată în aer și aruncată în bucătărie, am lovit frigiderul”, și-a amintit Stone.

Când a suferit atacul cerebral, Sharon era căsătorită cu cel de-al doilea soț al ei, jurnalistul Phil Bronstein. După ce și-a revenit din comă, și a fost externată, a trebuit să învețe să meargă și să vorbească din nou, precum și să îndure un divorț și o luptă acerbă pentru custodia copilului.

Sursa de inspirație pentru cei neajutorați

Dezvăluirile vin în contextul convorbirilor inițiate de Liberatum Lifesaving. Multipremiata actriță premiată a vorbit cu dr. Kelli despre efectele pandemiei globale COVID-19 asupra refugiaților și a celor mai vulnerabile segmente ale societății. Seria de conversații, care îi mai prezintă și pe Michael Douglas și Zoe Saldana, își propune pună în lumea reflectoarelor persoane extraordinare din primele linii care ajută comunitățile.

Conversația lui Sharon pentru serie a fost cu Dr. Kelli, un refugiat sirian transformat în medic și activist care salvează vieți în Atlanta. Sharon a izbucnit în lacrimi în timp ce dr. Kelli a descris viața sa timpurie ca refugiat, când a fost forțat să fugă din Siria. Era doar un  copil care a ajuns să trăiască în lagărele de refugiați din Germania înainte de a veni în SUA cu câteva săptămâni înainte de 11 septembrie 2001.

Explicând cum există 70 de milioane de refugiați în lume, dr. Kelli a declarat pentru Sharon: „Există un sentiment de „nu dorim refugiați în America ”, dar eu am fost unul din acei refugiați. Am venit aici în 2001, am fost întâmpinat de membrii bisericii creștine, chiar și după 11 septembrie, am fost bine primit”.

„În această perioadă, o treime dintre medicii din America sunt imigranți sau refugiați”, a continuat el, descriind munca sa și a soției sale,  cu liderii comunității pentru a-i educa în ceea ce înseamnă „termenii simpli ai COVID”. Medicul i-a spus lui Sharon că nu a mai experimentat niciodată amploarea unei pandemii precum COVID, explicând: „Presiunea de a fi medic este să îți protejezi pacientul și să te protejezi, dar nu ne facem griji pentru noi înșine pentru că vrem să facem cea mai bună treabă.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp