Lovitura de grație a primit-o anul acesta când s-a vehiculat public că Dan Bittman, 58 de ani, ar avea o relație cu o altă femeie, pe nume Monica Odagiu, o solistă în vârstă de 24 de ani. La scurt timp, solistul trupei Holograf s-a mutat cu iubita, în Pipera, nu departe de vechea sa locuință, pentru a fi aproape de cei trei copii ai lor, Alex, care are 22 de ani, Patrick, 17 ani, și Mark,  14 ani.

Cine este, de fapt, Liliana Ștefan

Fosta parteneră de decenii a lui Dan Bittman și mama copiilor săi este Lilina Ștefan, cunoscută ca textier și compozitor, creatoarea proiectului dedicat copiilor Cutiuța muzicală”. De altfel, Liliana își dedică timpul acestor gen de proiecte, având o notorietate de peste 16 ani pe piaţa muzicală şi vânzări de peste un milion de unităţi.

Proiectul „Cutiuţa Muzicală” a început în anul 2001, când Liliana Ştefan, în rolul de proaspătă mămică, a lansat, alături de MediaPro Music, primul album de cântecele pentru copii. De-a lungul timpului, Cutiuţa Muzicală a devenit un brand recunoscut și deosebit de apreciat în lumea mămicilor şi a copiilor, dar şi un instrument de educaţie prin care copiii au învăţat cele mai iubite cântecele.

Când s-au cunoscut Bittman cu Odagiu

Cei doi au colaborat pentru piesa „Stau cu picioarele în apă rece”, lansată în urmă cu patru ani.  Monica era atunci studentă la UNATC, secția actorie. Apoi a devenit cunoscută publicului în serialul „Pariu cu viața”. A participat și la „Vocea României”, cu o pisă scrisă chiar de Dan Bittman.

În primăvara acestui an, când presa tabloidă avansa inclusiv posibilitatea ca Bittman să o ia de nevastă pe tânăra artistă, Liliana le-ar fi spus unor prieteni intimi că avea cunoștință de relația care dura de trei ani deja, dar se aștepta, de fapt, să treacă.

Liliana Ștefan știa de relație, dar a sperat că va înceta

„Pe Liliana nu ai cum să o minți, o știe tot showbiz-ul, iar vorbele umblă. Însă, și de data aceasta a zis că e mai bine să-și vadă de business și de cei trei copii, crezând că Dan se va liniști, așa cum a făcut-o și în repetate rânduri. Să fim serioși, nu este pentru prima dată când lui i se aprind călcâiele pentru altcineva.

Însă, cu siguranță, Liliana nu se aștepta ca cel cu care împarte patul de 29 de ani să se îndrăgostească de o altă femeie. Mai ales de una cu 33 de ani mai tânăra. Este stupid. Liliana nu va declara nimic, niciodată, pentru că este o mare doamnă, o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Suferă, dar nu va intra niciodată în mocirlă”, au declarat surse din anturajul acesteia, pentru Impact.ro.

Dan Bittman a avut, toată viața succes la femei

Solistul cunoscutei trupe Holograf, Dan Bittman, are încă mare succes pe scenă, dar nici la capitolul femei nu se poate plânge.

Printre iubitele tinereţii lui sunt şi Mihaela Rădulescu, Nadine, Alexandra Dinu, Monica Bârlădeanu, Alina Chivulescu sau Tania Budi, dar şi multe alte cântăreţe, actriţe, dansatoare. În urmă cu câțiva ani, presa tabloidă menționa că în viața artistului ar fi intrat domnișoara Beatrice, o blondă care lucra la o clinică din Capitală.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Viața discretă a fiicei miliardarului României. Cine e și cum arată domnișoara

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri