Ea este viitoarea doamnă Oțil! Cele mai tandre fotografii, cu pisic cu tot

Ea este viitoarea doamnă Oțil! Cele mai tandre fotografii, cu pisic cu tot
După relația cu Mihaela Rădulescu care a fost supraexpusă, pe întreaga durata ei ( și după), Dani Oțil, acum ajuns bărbat la 40 de ani, a ajuns să aprecieze discreția. Și tinerețea. De ani buni se iubește cu modelul Gabriela Prisăcariu, dar într-o discreție maximă. Ceea ce urmează însă e nici mai mult, nici mai puțin decât un menaj a trois în toată puterea cuvântului.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar lucrurile sunt așa de serioase încât anul acesta frumusețea de 26 de ani cu picioare lungi a primit inelul cu diamante (unul mare și frumos și multe altele micuțe). Și a spus „Da”. Cererea în căsătorie a avut loc în timpul vacanței în Mexic a celor doi.

Gabriela, poreclită „Miss Funduleț” pentru posteriorul absolut fabulos cu care se mândrește, este prima relație asumată de prezentatorul  matinalului de la Antena 1, după 2014, anul în care a încheiat relația cu Mihaela Rădulescu.

Cine este Gabriela Prisăcariu

După ce a participat, în 2015, la concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela a fost invitată la o altă emisiune pe Kanal D, „Te vreau lângă mine”. La momentul respectiv spune așa: „Bărbații caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut.

Am fost cu barbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”. Între timp și-a găsit jumătatea și e extrem de fericită. După cererea în căsătorie de la începutul anului, toți fanii așteaptă veștile de nuntă.


32 de filme de excepție despre dans, la Bucharest International Dance Film Festival

Tumoare gigant, extirpată. Cântărea 50 de kilograme


Menaj a trois

Dar Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu vor trăi singuri.  Un al treilea membru le completează menajul, și a apărut în viața lor fix de ziua lui Dani.

„Gabriela nu a pus mâna pe pisică în viața ei până să mă cunoască pe mine. Avea fobie de mică. Și acum, la vârsta asta, acum ține pisica în brațe, se joacă cu ea”, declara Oțil într-un matinal, la scurt timp după ce în casa s-a trezit cu un motănel. Între timp pisicuța gri nu mai e în familia lor, dar o alta, tigrată, i-a luat locul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre