Ed Sheeran s-a săturat să cânte, acum face altceva. Schimbarea în carieră e total neașteptată

Ed Sheeran s-a săturat să cânte, acum face altceva. Schimbarea în carieră e total neașteptată
Iubitul artist Ed Sheeran adaugă designul de modă în CV-ul său în timp ce își lansează propria colecție de îmbrăcăminte ecologică.

Ed Sheeran a decis să-și extindă exprimările artistice prin crearea unei colecții de îmbrăcăminte care urmează să fie lansată la sfârșitul acestei luni. Cântărețul și compozitorul în vârstă de 31 de ani, și-a lansat propria linie ecologică, plină de pălării și salopete. Solistul a făcut echipă cu marca independentă de îmbrăcăminte Lucy & Yak pentru gama din patru piese care include și un tricou și un hanorac, relatează Daily Mail.

Lucy Greenwood, co-fondatorul Lucy & Yak, a declarat: „Fluturele folosit în grafica albumului lui Ed are o semnificație cu adevărat specială pentru el. Așa că suntem onorați să putem aduce acest lucru la viață ca parte a unei colecții atât de speciale  – mai ales că știm că Ed împărtășește pasiunea noastră de a face mai bine pentru mediu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy & Yak (@lucyandyak)

Ed Sheeran, gest remarcabil de ziua unei bărțne internate într-un azil

Recent, Ed Sheeran a surprins o rezidentă a unei case de îngrijire pentru persoane vârstnice descrisă ca fiind „fanul numărul unu” cu un mesaj video foarte special la împlinirea a 60 de ani. Julie Maskelyne locuiește într-o casă de îngrijire din Wiltshire, specializată în îngrijirea celor care suferă de bolile Parkinson și Huntington.

În timp ce era ocupată să-și sărbătorească ziua de naștere cu un tort și un pahar de șampanie, pe televizorul din camera de zi a căminului de îngrijire a apărut o față cunoscută. Ed a apărut la televizor urându-i lui Julie, care este o mare fană, la mulți ani și i-a mulțumit că este „fanul numărul unu” al lui.

Doi lucrători ai căminului unde e internată Julie au vrut să o surprindă pe aceasta în ziua ei cea mare și au trimis un mesaj fan clubului cântărețului, relatează The Mirror.

Helen Meaden, coordonator de activități la casa din Wiltshire, a spus: „Julie este o personalitate atât de mare la domiciliu, așa că am vrut să facem ceva special pentru cea de-a 60-a aniversare. Am trimis un mesaj fan-clubului lui Ed Sheeran, cerându-i să trimită un videoclip personalizat. Știam că există o șansă, mică,  deoarece este un popstar atât de mare, așa că vă puteți imagina fețele noastre când a răspuns cu un videoclip trei săptămâni mai târziu. Nu ne venea să credem generozitatea lui.  Mulțumim enorm.  I-a marcat pozitiv ziua lui Julie”.

Sursa foto: Instagram