Ei sunt românii care au cucerit America! Iată cu ce

Ei sunt românii care au cucerit America! Iată cu ce
Patru români au reușit să-i dea pe spate pe americani. Sunt păpușari  și au participat la celebra emisiune  America's Got Talent. Juriul a fost în extaz.

Trupa de teatru de păpuși pentru adulți Lightwave Theatre Company, formată din Petru, Cristina, Oana și Teodor, au pus în scenă un spectacol cu păpuși în mărime naturală și s-au prezentat cu el pe scena America’s Got Talent. Cei trei jurați, între care celebra Sofia Vergara, alături de Simon Cowell și Howie Mandel, au fost de-a dreptul impresionați. Românii au primit, în final câte un mare ”YES” de la fiecare din membrii juriului.

Românii au devenit interesanți încă din timpul pregătirii scenei pe care mai apoi au spus povestea unei fetițe și a unui câine. Mesajul ascuns al scenetei a fost acela de a le reda oamenilor speranța. În momentul în care au început să performeze cei trei jurați au rămas emoționați.

Un jurnalist de la Europa FM face parte din trupă

Trupa Lightwave Theatre Company a fost înființată în anul 2013. Doi ani mai târziu, în 2015, trupa a participat la emisiunea Românii  au talent, unde au primit Golden Buzz, iar acest lucru le-a deschis apetitul de a le arăta oamenilor din toată lumea cât sunt de buni.


Orlando Bloom trăiește o adevărată dramă. A cerut ajutorul fanilor

Actrița Galyn Gorg a murit la 55 de ani, familia cere bani pentru înmormântare


Peste alți doi ani, în 2017, au participat la emisiunea Die Puppenstars, în Germania, iar anul acesta au reușit să cucerească publicul de peste ocean, participând la America’s Got Talent. Filmările au avut loc în luna martie, cu puțin timp înainte de aplicarea restricțiilor de călătorie. Cei patru români, care au fiecare altă meserie, performând cu marionetele din pură pasiune, sunt deciși să nu se oprească aici. Mai multe imagini din spectacolele susținute de trupă pot fi vizionate aici.

Petru Stratulat este gazda unui „Weekend cu Prietenii“ de la Europa FM şi realizatorul emisiunii „80/oră“, din fiecare marţi seara.

Emisiunea cu românii, promovată intens de NBC

Momentul american a fost difuzat de postul american de televiziune NBC, miercuri, 15 iulie, la ora 3 dimineaţa, ora României.  Pentru a promova emisiunea, NBC a postat pe contul său de Facebook un interviu cu membrii trupei şi o selecţie de cadre video din momentul performat de Lightwave Theatre Company. Clipul video devenit deja viral, cu peste un milion de vizualizări şi câteva mii de distribuiri pe contul de Facebook al show-ului, plus mai bine de două milioane de afişări pe YouTube.

”A fost o experiență pe care o ai o dată în viață pentru noi! De trei ori DA! Mulțumim, America’s Got Talent”, au scris păpușarii pe pagina lor de Facebook.

Sursa foto: Facebook / Lightwave Theatre Company