El e logodnicul Laurei Giurcan de la Survivor. Îl va lăsa pentru o aventură în Dominicană cu TJ Miles?

El e logodnicul Laurei Giurcan de la Survivor. Îl va lăsa pentru o aventură în Dominicană cu TJ Miles?
Laura Giurcanu și TJ Miles stau mai mult împreună de când a început Survivor România 2022. Ce se întâmplă cu logodnicul tinerei?

În 2019, Laura Giurcanu și-a anunțat logodna cu Cesar Bitlan. După ce a aflat că e înșelată, sportiva a întors foaia.

El e logodnicul Laurei Giurcan. Îl va lăsa pentru o aventură în Dominicană cu TJ Miles?

E greu să nu ai pe nimeni în viața ta, dar parcă e și mai greu să fii îndrăgostit. Iar Laura Giurcanu știe cel mai bine asta. Vedeta s-a logodit în anul 2019 cu Cesar Bitlan și părea că toată lumea e a lor iar, cel puțin la prima vedere, toată lumea credea că au o relație perfectă.

Anul trecut însă, vloggerița anunța pe conturile de socializare că s-a despărțit de tânăr. A existat bineînțeles și un motiv extrem de bine întemeiat: flăcăul a înșelat-o într-un mod urât. În timp ce ea se afla în camera unui hotel, la nici zece metri de ea, băiatul avea altă treabă cu o altă femeie.

„Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima”

„ (…) această relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat…de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată. Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne.

Voiam eu sa vorbesc despre asta înainte de a devenit un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfect, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor.”, a spus ea cu ceva timp în urmă.

Tot mai aproape de TJ Miles

Se pare însă că Laura n-a putut să uite clipele frumoase petrecute alături de Cesar și sursele spun că s-ar fi împăcat. Nu demult au apărut și fotografii în care cei doi par că petrec timpul împreună, iar Cesar a pus și o poză cu Laura și sora ei. Acum însă, lucrurile au luat o altă întorsătură. De când e plecată la Survivor, Laura pare tot mai apropiată de TJ Miles. Să renunțe ea la Cesar pentru un alt bărbat? Sau poate doar vrea să-i plătescă o poliță?

Colegele au taxat-o

Colegele din echipa Faimoșilor n-au putut să reziste și, mai în glumă, mai în serios, au început să vorbească despre Laura și TJ Miles.”Nu ai văzut că Laura doarme non-stop cu TJ Miles?!”, a spus Andreea Tonciu. La rândul ei, Otilia a venit cu completări:  ”Ea stă toată ziua cu băieții, nu știu ce face atâta timp cu băieții.”.

Sursă foto: cancan, instagram