Miley Cyrus: 160 milioane dolari

Miley Cyrus este o cântăreață, compozitoare și actriță americană. Cyris a jucat roluri minore în serialele de televiziune „Doc” și filmul „Big Fish”. Cyrus a devenit un idol adolescent în rolul principal al personajului Miley Stewart din serialul de televiziune Disney Channel „Hannah Montana”.

Xuxa Meneghel: 160 milioane dolari

Xuxa Meneghel este o gazdă de televiziune/ prezentatoare braziliană, actriță, cântăreață și model. Meneghel este câștigătoare de două ori a Latin Grammy Award și este cunoscută și pentru apaticul ei, „Regina copiilor”.

Krysten Ritter: 185 milioane dolari

Krysten Ritter este o actriță, model și autoare americană. Ritter este cunoscută mai ales pentru rolurile sale din seria Marvel Cinematic ‘Jessica Jones’. A apărut și în serialele de televiziune ‘Gravity’, ‘Til Death’, ‘Veronica Mars’ și ‘Gilmore Girl’.

Cathrine Deneuve: 185 milioane dolari

Cathrine Deneuve este o actriță franceză,  cântăreață, fotomodel și producător. Deneuve a câștigat recunoaștere pentru portretizarea ei de gheață și frumusețea misterioasă cu care a fascinat diferiți regizori.

Tracey Ullman: 199,56 milioane dolari

Tracey Ullman este o actriță, cântăreață, dansatoare și producătoare engleză. Primele apariții ale lui Ullman au fost în emisiunile de televiziune britanice „A Kick Up the Eighties”.

Julia Louis Dreyfus: 200 de milioane de dolari

Julia Louis Dreyfus este o actriță, comediană și producătoare americană. Dreyfus este una dintre cele mai populare și premiate actrițe din istoria televiziunii americane. A câștigat mai multe premii Screen Actors Guild și mai multe premii Emmy decât orice alt interpret.

Jennifer Aniston: 200 de milioane de dolari

Jennifer Aniston este o actriță americană, producătoare de film și femeie de afaceri. Aniston este cunoscută mai ales pentru că a interpretat-o ​​pe Rachel Green în serialul de televiziune „Friends”. Astăzi, ea este una dintre cele mai bogate actrițe de la Hollywood.

Victoria Principal: 200 de milioane de dolari

Victoria Principal este o actriță, antreprenoare și autoare americană. Principal este cunoscută mai ales pentru rolul ei în care a interpretat-o pe Pamela Barnes Ewing în serialul de televiziune ‘Dallas’.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp