Noaptea, o autoutilitară a venit în fața blocului în care locuiește fiica fostului președinte al României, la Constanța, și i-a luat-o.

EBA s-a trezit în zorii zilei că mașina ei de lux, în valoare de aproape 100 de mii de euro a dispărut. Autoturismul fusese parcat în fața blocului în care locuiește, în Constanța, iar șocul a fost mare atunci când nu a mai găsit-o.
Misterul a fost elucidat rapid, se pare că fostul europarlamentar a parcat într-un loc nepermis, iar autoritățile locale și-au făcut datoria, ridicând-o. Totodată, hingherii de mașini nu au anunțat-o.
În consecință, Elena Băsescu a transmis un mesaj pentru administrația locală, cât și pentru cei care ar vrea să o critice:
„Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar.
Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina.
Toți constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată.


Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în staţia de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat maşina. ( pe locul încercuit cu roz)”, a transmis EBA, pe contul ei de Facebook.

Exclusiv. Monica Lewinsky e acum milionară. Viața ei după ce s-a iubit cu președintele Clinton, un drum al succesului

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri