Elena Cârstea și-a comandat baston cu Swarovsky. Vrea să se apuce de dansuri

Elena Cârstea și-a comandat baston cu Swarovsky. Vrea să se apuce de dansuri
Una dintre cele mai mari voci ale României, Elena Cârstea, a trecut printr-un moment foarte greu, iar acum se recuperează.

Recent, Elena Cârstea a fost devastată, după ce și-a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni, cățelușa pe care o iubea enorm.

„Sunt dărâmată. Mi-a murit cățelușa, avea doar cinci ani, era tânără. Îmi lipsește enorm. A făcut un cancer galopant și s-a stins. Nu ne așteptam. Am luat alta, la fel, aceeași rasă, de la prietenii noștri din România.

Elena Cârstea și cățelușa, plecată la Domnul

„Am patru persane, printre care doi puiuți, asta e terapia mea cea mai bună”

„Pe Roxy am dus-o la școala de dresaj. Provine dintr-o echipă de campioni. Pentru mine, câinii sunt ca și copiii mei. Îl mai am și pe Cooper, care are șapte ani. Mă plictisesc dacă nu fac ceva. Eu sunt și cu pisicile mele. Am patru persane, printre care doi puiuți, asta e terapia mea cea mai bună”, a declarat Elena Cârstea într-un interviu pentru Cancan.

Elena Cârstea și soțul ei american

„Continui recuperarea la piscină”

Elena, care a stat la terapie intensivă două săptămâni, în urma unui AVC, este foarte atentă la sănătatea ei și face tot ce poate ca să-și revină. Iar atunci când se va întâmpla, a decis să învețe să danseze. „Testele au ieșit ok, mă voi recupera complet, fără urmări. Mi-am revenit cu sănătatea. Merg încă destul de greu.

Mai trebuie să folosesc bastonul, obosesc repede, am nevoie să mă sprijin. Mi-am comandat și unul alb, tot cu Swarovsky. Continui recuperarea la piscină, unde merg zilnic, apa are un efect benefic. O să mă apuc de dansuri. În ultimul timp, mă uit la seriale coreene, mi se par senzaționale. Mă bucur că mai respir!”, a mai spus vedeta.

„Soțului meu îi place mâncarea românească”

Elena a sărbătorit atât Paștele catolic cât pe cel ortodox, iar de pe masa tradițională nu a lipsit mâncarea românească pe care Glenn Muttart, soțul cântăreței, o adoră. „Am făcut atât Paștele catolic, cât și pe cel ortodox. Am făcut și friptură de miel, soțului meu îi place mâncarea românească. Nu am găsit însă vopsea roșie de ouă nicăieri! Le-am făcut colorate. Am cumpărat pască, cozonac, amandină. Am mâncat și sarmale, soțul le adoră”, s-a destăinuit artista.

Recomandarile noastre