Elena Gheorghe s-a îngrășat de nu mai încape în pantaloni

Elena Gheorghe s-a îngrășat de nu mai încape în pantaloni
Deși a născut de două ori, intră și ea, ca și Antonia sau alte vedete, în rândul mămicilor care știu cum să își mențină silueta. Totuși, se pare că anul acesta vedeta a pierdut controlul.

Elena Gheorghe s-a îngrășat și recunoaște că nu mai încape în pantaloni. Vedeta s-a urcat pe cântar luni dimineața, iar șocul a fost imens. E drept, așa cum recunoaște, avea de cu seară o bănuială cruntă. Cele mei negre gânduri i s-au adeverit.

Frumoasa artistă a mărturisit că, împreună cu familia, a avut parte de o masă copioasă la Lăsata Secului. „Ieri a fost Lăsata Secului și am mâncat de toate, inclusiv profiterol. Vreau să mă cântăresc astăzi să văd ce s-a întâmplat pentru că aseară am încercat să încap în niște blugi și nu se mai putea”, a mărturisit vedeta.

Ea a spus că a trebuit să își tragă burta, să își țină respirația și să încordeze fiecare mușchi abdominal pentru a încăpea în pantaloni. Așa că de dimineață Elena Gheorghe și-a făcut curaj și s-a urcat direct pe cântarul din baie. Iar aici a avut parte de șoc și groază.

Câte kilograme în plus are Elena Gheorghe de când s-a îngrășat

Artista a pus câteva kilograme bune în ultima perioadă, iar cântarul i-a arătat exact câte. Acum este hotărâtă să slăbească până va ajunge din nu la greutatea ei obișnuită. „De obicei cântăresc 50 – 51 de kg. Acum sunt convinsă că am mai mult, dar să vedem proba cântarului”, le-a spus Elena Gheorghe urmăritorilor ei de pe Instagram.

Elena Gheorghe s-a îngrășat de nu mai încape în pantaloni

Momentul adevărului a fost surprins de aceasta și postat pe InstaStory. Cântarul arăta 53.6 kilograme.  Artista le-a spus prietenilor ei să nu-i mai trimită gogoși sau alte deserturi fiind hotărâtă să revină la greutatea la care se simte cel mai bine.

„Superb! M-am îngrășat 2.5 kilograme în doar două săptămâni. (…) Dragii mei prieteni, vă rog să nu mai trimiteți gogoși și clătite și cozonaci că nu îmi mai trebuie nimic”, le-a transmis Elena Gheorghe celor apropiați.

Sursa foto: Instagram

Povești de groază cu Meghan Markle, direct din Palatul Buckingham. Ce povestesc angajații