Fetiţa Elenei Udrea împlineşte doi ani, duminică, 20 septembrie. Însă, fostul ministru al turismului a ales deja grădiniţa unde va merge micuţa Eva Maria.

Elena Udrea a decis la ce grădiniță va învăța micuța Eva

Zilele trecute, Elena Udrea şi iubitul ei Adrian Alexandrov  au fost văzuţi vizitând o grădiniţă din comuna Corbeanca, unde cei doi locuiesc împreuna cu fetiţa lor, Eva Maria, scrie în exclusivitate evz.ro.

Având în vedere că este vorba de o grădiniţă a Primăriei din comuna Corbeanca, deci de stat, evident curiozitatea presei a fost mare, astfel că ziariștii evz.ro au contactat-o pe Elena Udrea pentru a afla motivul vizitei la această unitate.

”A venit momentul să o dăm pe Eva Maria  la grădiniţă şi, asta ne-a pus în situaţia de a analiza îndelung unde ar fi cel mai bine să o ducem. Toţi prietenii ne-au recomandat grădiniţe din Bucureşti, ba chiar am vrut iniţial să o înscriem la grădiniţa naşei ei, care are unitătile Luca din Nordul Capitalei”, a declarat fostul ministru.

Elena Udrea a ales o grădiniță lângă casă

“Însă, cel mai puternic argument în decizia noastră a fost faptul că nu doresc să ţin copilul două ore pe zi, blocat în trafic. Dimpotrivă. Vreau ca ea să stea cât mai mult în natură, în mijlocul copiilor sau să facem lucruri împreună, nu să stăm ore în maşină pe drumul dintre casă şi grădiniţă”, a explicat Elena Udrea.

Decizia finală luată de Elena Udrea şi Adrian Alexandrov . “Aşa că ne-am orientat spre locaţiile din Corbeanca şi, astfel am aflat ce grădiniţe frumoase avem la noi în comună. Grădiniţele Primăriei, trei la număr, au fost recent renovate şi au toate dotările şi facilităţile pe care le găseşti la cele mai bune unităţi private. Inclusiv sală de sport. În plus, personalul este foarte calificat şi fiind din localitate în mare parte, se crează o relaţie apropiată între acesta şi copii şi părinţi. Recunosc că nu luasem în calcul această variantă însă acum mi se pare minunată şi extrem de potrivită pentru Eva, mai ales la vârsta ei. Şi facem doar 5 minute pe drum”, a concluzionat Elena Udrea.

Fetița Elenei Udrea împlinește 2 ani

Eva Maria a fost născută în Costa Rica, la data de 20.09.2018, deci duminică este ziua ei, micuţa aniversând al doilea an de viață.

Pe 20 septembrie 2018, Elena Udrea a adus pe lume o fetiţă cu ochii albaştri. De atunci, viața Elenei Udrea s-a schimbat complet. Micuţa Eva Maria este cea mai importantă persoană din viaţa fostului ministru al turismului.

Fetița Elenei Udrea poartă numele Sfintei Maria, la fel ca și bunica ei. Este bucuria familiei și crește înconjurată de dragoste.

Iubitul Elenei Udrea, despre viața lor. Poza spune totul!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp