Elena Udrea a părăsit țara pentru o întâlnire importantă

Elena Udrea a părăsit țara pentru o întâlnire importantă
De când au devenit părinți, Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt în al nouălea cer. Tot ce fac se învârte în jurul micuței Eva.

Zilele acestea, Elena Udrea a părăsit țara pentru o întâlnire importantă și chiar a purtat o coroană. Totul a avut legătură cu fiica ei, Eva, care a împlinit, luni, trei anișori. Fostul ministru, împreună cu Adrian Alexandrov, a ales să sărbătorească ziua de naștere a fetiței lor într-un mod cu totul deosebit. Visul oricărui copil s-a împlinit pentru fetiță.  Cei doi părinți i-au pregătit fiicei lor o surpriză uriașă

Realitatea este că maternitatea a schimbat-o radical pe Elena Udrea. Ea face tot ce îi stă în putință pentru a-și vedea fiica fericită.

Elena Udrea a părăsit țara pentru o întâlnire importantă

Anul acesta, de ziua micuței, Elena Udrea a făcut bagajele și a plecat din țară. Nu singură, ci cu dragii ei. Ea și Adrian Alexandrov au decis să sărbătorească ziua de naștere a micuței Eva departe de România. Mai precis, și-au dus fetița la Disneyland Paris. A postat pe pagina ei de Facebook mai multe poze cu ei și micuța.

Elena Udrea a oferit câteva detalii din excursia cu pricina. „A fost fascinată de tot ce a văzut. Şi-a cumpărat o rochiţă de aici şi o poartă cu mare mândrie. Îmi doresc să fie sănătoasă şi fericită, să ne aibă pe noi lângă ea mulţi ani de acum încolo. M-am rugat toată noaptea pentru ea, să crească fericită”, a dezvăluit Elena Udrea, la Teo Show, purtând o coroniță de prințesă pe cap.

Și Adrian Alexandrov a mărturisit că Eva și-a dorit foarte mult să îi cunoască pe Mickey Mouse și pe Minnie. „Eva şi-a dorit tare mult să îi întâlnească pe Mickey şi Minnie Mouse, aşa că i-am invitat să o cunoască. Diseară va fi o petrecere organizată pentru ea, va avea tort”, a spus şi Adrian. Pentru micuță cei doi părinți au organizat și o petrecere cu personajele de animație preferate de fiica lor.

Sursa foto: Impact.ro