Elena Udrea, despre relația cu Traian Băsescu: „Am făcut o glumă pentru care am plătit scump”

Elena Udrea, despre relația cu Traian Băsescu: „Am făcut o glumă pentru care am plătit scump”
În prima ediție a emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, care a avut premiera aseară, de la ora 23:00, Denise Rifai a avut-o ca invitată pe cea mai controversată femeie din mediul politic din Romania: Elena Udrea. Timp de două ore, Elena Udrea a fost supusă unui tir de întrebări incomode. Prezentăm o selecție din cele 40 puse de Denis Rifai, cu precizarea că Udrea a răspuns la toate, fără ezitare și, așa cum a ținut să sublinieze realizatoarea tv, fără ca înainte interlocutoarea să vadă întrebările.

Denis Rifai a avut pregătite 40 de întrebări și aproape toate au generat răspunsuri interesante. Formatul emisiunii și ținuta realizatoarei promite să atragă publicul către Kanal D în fiecare marți de la ora 23.00. Redacția Rețete și Vedete îi urează succes în noul demers jurnalistic.

Ați fost iubita ex-președintelui Traian Băsescu?

Nu. Sunt fericită că am putut să fiu discipolul lui Traian Băsescu. Însă asta a fost tot. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu își dă seama cât umor am și, de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc: Ce a vrut să spună cu asta? Am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Atâta lume a interpretat răspunsul meu și a fost atât de nepotrivit răspunsul, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă.

Este adevărat că ați stat „cu fundul pe biroul președintelui”, după cum susținea Adriana Săftoiu în cartea sa, publicată în 2015?

Nu mi-aș fi permis să stau cu fundul pe biroul președintelui pentru că îmi doream să mă întorc acolo, în biroul ăla, ca președinte. Aveam prea mare respect pentru biroul ăla ca să mă așez cu fundul pe el. Și am prea mare respect pentru familia președintelui ca să îmi permit să stau în fustă scurtă pe biroul lui Traian Băsescu. Exclus ca vreodată să fi stat în fustă scurtă pe biroul președintelui.

Ce fel de bărbat e Traian Băsescu?

Un bărbat foarte puternic. Un lider, categoric. Și în viața privată și în politică. Genul de om despre care știi că este puternic imediat cum îl vezi. Prima întâlnire a fost înainte de a intra în politică, la un eveniment privat, cred că la botezul fetiței lui Cozmin Gușă. Acesta a fost momentul în care l-am cunoscut.

Regretați că ați fost în aceeași barcă cu Traian Băsescu?

Niciodată! Am făcut în politică exact ce am vrut să fac. Am rămas loială președintelui și niciodată nu o să neg că tot ce am câștigat în politică se datorează lui Traian Băsescu. Cred că am ales barca potrivită.

Revenim curând cu un alt calup de întrebări puse de Denise Rifai în emisiunea de marți noaptea

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri