Elena Udrea în pușcărie, Adrian Alexandrov la petrecere. Imagini inedite de la nunta fratelui afaceristului

Elena Udrea în pușcărie, Adrian Alexandrov la petrecere. Imagini inedite de la nunta fratelui afaceristului
Elena Udrea are sufletul rupt în două. În loc să se distreze alături de familia soțului, numără zilele până când va vedea lumina zilei.

Mare bucurie în familia lui Adrian Alexandrov care a fost recent la un eveniment extrem de important.

Elena Udrea în pușcărie, Adrian Alexandrov la petrecere. Imagini inedite de la nunta fratelui afaceristului

10 septembrie 2022 a fost o zi specială pentru iubitul Elenei Udrea, al cărei frate s-a căsătorit. Adrian Alexandrov a mers alături de micuța Eva, dar și mama celor doi, care a venit special din Italia pentru acest eveniment. Marinel, fratele iubutului Elenei Udrea, de profesie, căpitan pe nave fluviale, a ales să facă nunta la Sulina, deși locuiește în București, pentru că soția sa, Ana, este fiică a Deltei Dunării. Într-un interviu pentru Fanatik, Adrian a povestit cum a fost momentul.

„A venit și mama din Italia, că este plecată de 15 ani”

„Pe 10 septembrie a fost nunta. Și eu, și cea mică am fost prezenți la eveniment. Normal! Este fratele meu, trebuia să mergem. Am fost oricum într-o plimbare acasă, că nu am reușit să ajung vara asta, în Deltă, în Sulina.

Am luat-o și pe cea mică, a venit și mama din Italia, că este placată de 15 ani. Ne-am reîntâlnit cu toții. Cred că au avut în jur de 100 (n.r. invitați) dacă țin bine minte.

„Soția lui e avocat, și-a deschis birou în București”

Fratele meu este mai mare cu doi ani și este căpitan pe nave fluviale. Merge cu navele pe Dunăre în toată Europa. Suntem într-o relație normală de frați. Nu știu dacă am dat cel mai mult ca dar, că nu l-am întrebat dar acum, na.

Din puținul nostru dăruim cu toții ca să le fie și lor bine. Soția lui este o tânără, avocată în București. Și-a deschis și ea birou. Este chiar foarte smart pe partea asta de civil, nu a intrat pe penal. (…) Ei stau de câțiva ani în București și neamurile, familiile. Ea este tot din Sulina, iar toți prietenii, rudele sunt de acolo.

Trebuia să fi mișcat o masă mai mare de oameni de acolo pentru a-i aduce aici. Erau și costuri de cazare, transport. De aceea era mult mai ok să se facă acolo, fiind amândoi din același oraș”, a declarat Alexandrov.

Sursă foto: fanatik