Elena Udrea, mesaj disperat de după gratii: „I-am promis fiicei mele că de Paște vom fi împreună”

Elena Udrea, mesaj disperat de după gratii: „I-am promis fiicei mele că de Paște vom fi împreună”
Elena Udrea va fi extrădată în România, potrivit deciziei pe care au luat-o magistrații bulgari în urmă cu puțin timp. Totodată, fostul ministru poate contesta decizia. Astăzi, iubitul ei a postat pe rețelele sociale un mesaj emoționant.
Iubitul Elenei Udrea și tatăl fiicei lor, Adrian Alexandrov, a transmis susținătorilor un mesaj. Acesta și-a vizita iubita în arestul din Bulgaria, iar aceasta l-a rugat să publice pe rețelele sociale o scrisoare de mulțumire.

Elena Udrea consideră că e arestată ilegal

„Dupa vizita mea de ieri in Bulgaria, Elena doreste sa va transmita gandurile ei”, a scris Alexandrov.
Mesajul Elenei Udrea:
Elena Udrea a plâns în fața instanței din Bulgaria
“Va multumesc tuturor celor care ati inteles ca sunt arestata ilegal, cu incalcarea Constitutiei Romaniei si a Deciziei CJUE, deopotriva! Va multumesc tuturor celor care ma sustineti direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimati in mod public. Este nu doar cauza mea, ci si cauza apararii Constitutiei.
Implicarea voastra imi da putere sa trec peste acest greu moment si imi da speranta ca nedreptatea si nelegalitatea la care sunt supusa, vor lua sfarsit in curand.
Le multumesc tuturor celor care se roaga pentru mine si fetita mea, un copil care trece prin drama de a fi lasata fara mama pt a doua oara! Pe cand avea doar 12 zile, m-au luat de langa ea timp de 3 luni… cand avea cea mai mare nevoie de mine, si care acum intelege ca mama ei nu mai este acasa, desi i-am promis ca vom fi de Paste impreuna!
Va intorc gandurile bune si ma rog la randul meu, ca nicio mama sa nu treaca prin momentele grele prin care trec in acest moment!” 🙏
#elenaudrea