Elon Musk susține că fiului său transgender a căzut pradă neo-marxiștilor

Elon Musk susține că fiului său transgender a căzut pradă neo-marxiștilor
Elon Musk a rupt tăcerea în legătură cu înstrăinarea de fiul său cel mare, la patru luni după ce acesta a reușit să șteargă orice urmă a legăturii cu celebrul tată. Planul, demarat câteva luni mai devreme, era să își schimbe numele și sexul. A reușit. Acum, adolescentul de 18 ani e o persoană nouă.

Așa cum Rețete și vedete a relatat în vară, fiul cel mare al lui Elon Musk, Xavier, în vârstă de 18 ani, s-a adresat instanței pentru a-și schimba genul și a deveni o femeie pe nume Vivian Jenna Wilson. Adolescentul nu mai voia să fie fiul lui Elon Musk. Abia acum, la luni distanță, celebrul antreprenor care vrea să ducă omenirea în spațiu a rupt tăcerea în legătură cu înstrăinarea de fiul său cel mare. Planul băiatului demarat în aprilie, era să își schimbe numele și sexul, nemaivoind să aibă nicio legătură cu celebrul tată.

CEO-ul Tesla a declarat pentru Financial Times, într-un interviu publicat vineri, că decizia copilului său de a se distanța de el a fost influențată de „neo-marxiștii” din instituțiile de învățământ. „Este comunism deplin și un sentiment general că, dacă ești bogat, ești rău”, a spus Musk, în vârstă de 51 de ani. Antreprenorul a remarcat că relația sa tensionată cu Xavier, devenit Vivian, „se poate schimba” în viitor.

Elon Musk: „Am relații foarte bune cu toți ceilalți (copii)”

Fondatorul SpaceX este tatăl adolescentului care a cerut instanței să fie recunoscut ca fată. Copilul provine din relația cu fosta sa soție, Justine Wilson. Familia a mai avut și alți copii: Griffin, 18 ani, și Saxon, Kai și Damian, 16 ani. De asemenea, Elon Musk este tatăl lui X AE A-XII, fiul de 2 ani, și al fiicei Exa, în vârstă de 10 luni, cu cântăreața de origine canadiană Grimes.

În noiembrie 2021, inginerului i s-a mai născut și o pereche de gemeni, de către Shivon Zilis. „Am relații foarte bune cu toți ceilalți”, a spus Elon Musk despre relația cu multitudinea de copii pe care-i are, scrie Page Six.

Xavier Musk a devenit Vivian Wilson în luna iunie

În iunie a apărut știrea că Xavier Musk a cerut să-și schimbe numele și sexul, în Vivian Wilson, cu două luni înainte. În dosarul din aprilie, adolescentul și-a enumerat raționamentul invocând „identitatea de gen și faptul că nu mai trăiesc sau nu mai doresc să fiu înrudit cu tatăl meu biologic (Elon) în niciun fel sau formă”. Deși Elon Musk și Wilson nu au abordat în mod direct decizia fiului lor la acea vreme, scriitoarea în vârstă de 50 de ani a postat pe Twitter despre o conversație cu Xavier / Vivian (foto).

„Am avut o copilărie ciudată, mi-a spus tânărul meu de 18 ani. Nu pot să cred că arăt la fel de normal ca mine”, a scris Wilson atunci, adăugând că i-a spus copilului ei că este „foarte mândră” de el. „Sunt mândră de mine!”, a replicat Vivian, a cărei schimbare de nume și gen au fost acceptate în iunie.

Sursa foto: Instagram