Elon Musk, la un pas să devină tată din nou, în Grecia

Elon Musk, la un pas să devină tată din nou, în Grecia
Despre Elon Musk știe toată lumea că își dorește mulți copii și îi face „pe bandă rulantă”. Acum e la un pas să devină tată din nou, în Grecia.

Controversatul miliardar se află zilele acestea în vacanță, pe insula bogaților din Grecia, Mykonos, unde, vară de vară, se strânge „crema” vedetelor internaționale. Fondatorul SpaceX se răsfață cu petreceri de pomină pe un iaht. A lăsat deoparte, pentru o vreme, afacerile și întâlnirile scorțoase, a pus ochii pe o șatenă cu trup de fotomodel și savurează fiecare clipă.

Miliardarul a fost surprins pe iaht alături de mai mulți prieteni, dar și de o  superbă și misterioasă șatenă, care, scrie presa internațională, părea foarte interesată de el și atentă să îi fie pe plac. În timp ce toți ocupanții iahtului au optat pentru ținute lejere, aceasta a îmbrăcat un crop top decoltat, asortat cu o fustă lungă dar adânc decupată, de satin. Înainte de a se bucura de priveliști pe iaht, magnatul și prietenii săi s-au distrat la o masă tradițională grecească, la Restaurantul Spilia Seaside.

Elon Musk, tată de 3 ori într-o lună, cu femei diferite

Statutul matrimonial al CEO-ului Tesla este, în prezent, de bărbat singur, după ce relația sa pasageră cu Natasha Bassett s-a încheiat. Actrița a fost foarte afectată de vestea confirmată de magnat, cum că el și directorul Neuralink, Shivon Zilis, au devenit în secret părinți de gemeni în noiembrie 2021. În felul acesta, Musk a devenit tatăl a 9 copii.

Felul în care acesta procreează poate oferi noi surprize, faptul că 9 copii sunt anunțați public, nu înseamnă că nu ar mai exista și alții. Iar de fiecare dată când în anturajul lui a apărut o iubită, de regulă, întâlnirea s-a lăsat cu urmași.

Elon Musk este un adevărat recordman: el a reușit performanța să aibă 3 copii într-o singură lună, cu mame diferite. Gemenii s-au născut cu doar câteva săptămâni înainte ca Musk să mai aibă parte de un copil – pentru care s-a apelat la o mamă surogat, cu Grimes, încă partenera lui. Miliardarul mai avea 5 copii și cu fosta soție, scriitoarea canadiană Justine Wilson.

În trecut, Musk a promovat creșterea natalității, spunând că „civilizația se va prăbuși”, dacă oamenii nu fac mai mulți copii. Iar într-o postare pe Twitter legată de scăderea natalității în SUA, Elon Musk a notat: „Eu îmi fac datoria, ha ha!”.

Sursa foto: OK! Magazine.ro