Elon Musk și fiul cu nume ciudat, tunși precum vikingii. A internevit o celebră cântăreață

Elon Musk și fiul cu nume ciudat, tunși precum vikingii. A internevit o celebră cântăreață
Elon Musk și fiul său X AE A-XII s-au afișat intr o postare pe Tweeter după ce au vizionat „câteva episoade din serialul „Vikingii”. Le-a plăcut așa de ,mult, încât au vrut să arate și ei precum luptătorii.

Miliardarul din domeniul tehnologiei, în vârstă de 51 de ani, a postat pe Twitter, o imagine alături de fiul său cu noile tunsori. „Anul trecut de Ziua Recunoștinței, după ce am vizionat prea multe episoade din „Vikingi””, a scris Elon Musk în dreptul fotografiei, notează PageSix.com.

Cunoscuta cântăreață canadiană Grimes, mama copilului, și-a exersat și abilitățile de coafeză, după ce anterior a postat o imagine cu prima tunsoare a fiului ei, în cadă.

„Nu sunt sigură că această tunsoare e ceea ce trebuie, dar el este viking acum”, a subtitrat cântăreața, în vârstă de 34 de ani, într-o fotografie anterioară.

Elon Musk și Grimes au fost împreună din 2018

Elon Musk și Grimes au format un cuplu, iar în timpul relației, în mai 2020, a venit pe lume primul lor copil, pe care l-au numit inițial X Æ A-12 Musk. La scurt timp după, au fost forțați să-i schimbe numele în X AE A-XII, deoarece legea din California nu permite caractere și numere speciale în grafia numelor.  „Iubita mea este cea care, de fapt, în cea mai mare parte, a ales numele”, a explicat CEO-ul Tesla despre alegerea numelui, punctând informația cu o remarcă: „Da, se pricepe la nume”.

Page Six a dezvăluit în exclusivitate în 2018 că perechea se întâlnea, cu doar câteva zile înainte de a-și face debutul cuplului la Gala Met. Cu toate că au devenit părinți, cei doi s-au despărțit în septembrie 2020. „În mare parte, munca mea la SpaceX și Tesla îmi cere să fiu în principal în Texas sau să călătoresc în străinătate, iar munca ei este în primul rând în LA”, a spus Elon Musk la acel moment pentru Page Six.

Elon Musk are mai mulți copii, inclusiv unul care nu mai vrea să fi fiul lui

În ciuda despărțirii lor, cuplul a mai avut un al doilea copil împreună. Este vorba de fiica Exa Dark Sideræl, care a venit pe lume în decembrie 2021, printr-o mamă surogat. Pe de altă parte, Musk a mai avut și alți copii în timpul relației cu Grimes.  O pereche de gemeni a fost concepută cu Shivon Zilis, în vârstă de 36 de ani, ei născându-se  în noiembrie 2021 – cu o lună înainte de al doilea copil cu Grimes.

Fondatorului SpaceX mai are încă o pereche de gemeni, Griffin și Vivian, care s-au născut în 2004, și tripleții Kai, Saxon și Damian, care au venit pe lume în 2006, în timpul relației cu fosta soție a lui Elon Musk, Justine. Elon și Justine au mai avut și un fiu pe nume Nevada, născut în 2002, dar el a murit la 10 săptămâni de sindromul morții subite.

Vivian, 18 ani, este de fapt băiat prin naștere. Acesta s-a adresat instanței pentru a-și schimba genul și a deveni o femeie pe nume Vivian Jenna Wilson. Adolescentul nu mai vrea să fie fiul lui Musk ci, eventual fiica sa. Dar, de fapt, nu mai vrea să aibă nicio legătură cu el, drept pentru care a preluat numele de fată al mamei.

Sursa foto: Twitter