Solistul în vârstă de 73 de ani a fost intervievat de Alex Jones și Michael Ball la BBC, într-o întrevedere specială în care au discutat despre viața sa, despre noua versiune tipărită a autobiografiei sale și despre prietenii celebre parcurse de-a lungul anilor.

„Oricum nu aveam prea mult timp de petrecut împreună, așa că, din martie, de când am părăsit Australia, ne am izolat complet, fie în Los Angeles, fie în Marea Britanie și am petrecut fiecare zi împreună , situație care a fost minunată de altfel”, a spus Elton John. În timpul interviului, Elton a vorbit și despre prietenia sa cu regretatul John Lennon.

Marea prietenie cu John Lennon, declanșată de o piesă

Muzicianul și-a amintit cum au devenit „mari prieteni cu adevărat”  în 1974, după ce au făcut un pariu că John i se va alătura pe scena de la Madison Square Garden, în New York, dacă piesa lor  „Whatever Gets You Through The Night” va deveni numărul unu în topuri.

Elton a spus: „John a venit pe scenă cu noi la Madison Square Garden din New York de Ziua Recunoștinței în 1974. Am făcut un pariu cu el în care am stabilit: „Dacă piesa ajunge numărul unu în topuri, trebuie să vii pe scenă cu noi; și a ajuns la numărul unu așa că a făcut-o. Când a ajuns pe scenă, nu voi uita niciodată primirea pe care a avut-o, cei din NY îl iubeau foarte mult”.

El a mai adăugat: „Am devenit cu adevărat prieteni grozavi timp de câțiva ani (perioadă în care i s-a născut cel de-al doilea copil, Sean ) și am avut o viață grozavă alături de el, până când, desigur, s-a întâmplat tragedia și a fost asasinat”.

Vedeta din Beatles a fost ucisă de Mark David Chapman în 1980 la New York în Manhattan. Avea doar 40 de ani.

Camping în pădurea din spatele casei, cu copiii

Interviul lui Elton, vine după cel al soțului său, David, care a povestit, printre altele, că au campat în pădurile din jurul uneia dintre casele lor, ca o activitate distractivă pentru copiii lor în perioada de „lockdown”. Familia a petrecut perioada de izolare la una din proprietățile lor din Los Angeles, estimată la 6 milioane de lire sterline, ei deținând în total șase proprietăți exclusiviste.

În timpul discuției, David a recunoscut că este „conștient” că cei doi fii ai lor nu și-au putut vedea prietenii, așa că au făcut o mulțime de activități distractive acasă, inclusiv prima lor experiență de camping în pădure: „Tocmai am ieșit în pădure, aici pe pământul nostru și i-am învățat pe băieți cum să organizeze un camping, cum să ridice un cort, am săpat o groapă pentru foc, am căutat și am adunat lemne, i-am învățat sa-l aprindă și cum să-și găteasca cina, pentru că nu mai făcuseră așa ceva niciodată”.

El a mai adăugat că partea minunata a acestei perioade a fost că „am fost împreună în fiecare zi, fiecare moment și am făcut atât de multe împreună, ceea ce în mod normal nu se întâmplă, deoarece Elton e mai mereu pe drumuri si în turnee. „Să-i văd și să fiu alături de băieți e uimitor.  Îi privesc crescând și schimbându-se în fiecare zi chiar în fața ochilor mei”, a declarat și Elton John. Elton a trebuit să amâne actualul turneu „Farewell Yellow Brick Road”, la începutul acestui an din cauza pandemiei.

Sursa foto: Instagram

Ca la 40 de ani. Stevie Wonder, în al nouălea cer după transplantul renal

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri